DORMA Holding CEO’su Dr. Michael Schaedlich İstanbul’daydı



DORMA Holding Ceo’su Dr. Michael Schaedlich, DORMA Türkiye ekibi ile bizzat tanışmak, DORMA’nın Türkiye pazarındaki strateji ve hedefleri ile ilgili görüşmeler yapmak için iki günlük bir Türkiye ziyareti gerçekleştirdi. Gelişmekte Olan Ülkeler Müdürü Christoph Jacob’un da katıldığı ziyarette Dr. Schädlich, tüm ekibe DORMA’nın şirket stratejisinin temelinde devamlılık taahhüdünün yer aldığını ve uzun dönemde DORMA’nın başarılı kalmasında yardımcı olanın da bu strateji olduğunu hatırlattı.

“Çalışkanlık ve devamlılık, DORMA'nın anahtar başarı faktörlerinin arasında sayılır. Şirketimizin geleceğe gitmesini sağlayacak olan kurucularımızın yarattığı başarılı altyapıya sahip olmamızdır” diyen Dr. Michael Schaedlich, DORMA’nın yönetim yapısını dünya piyasalarının ihtiyaçlarına dikkate alarak belirleyen bir firma olduğunu söyledi. Dr. Schädlich, kendini piyasa koşullarına adapte ederek ve esneklik felsefesini dikkate alarak dünyadaki en önemli piyasalarda en önemli üretici olma, lider konumunda bulunan piyasalarda da bu konumu koruma hedefinin önemini vurguladı.

DORMA'nın Türkiye pazarında da güçlü ve etkin bir şirket olmayı hedeflediğine değinen Dr. Schädlich, müşteri odaklı, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini esas alan satış stratejisiyle hedeflerine çok kısa zamanda ulaşacağından emin olduğunu belirtti.