Dorma Otobüs'ü Türkiye'de



Kapı Aksesuar ve Sistemleri üreten Alman DORMA Firması Türkiye'de yoğun bir tanıtım kampanyası için satış ortağı Çuhadaroğlu firması ile Haziran ayı içerisinde bir organizasyon düzenledi.

Ankara ve Gaziantep YAPI Fuarları'nı da kapsayan aktivitede, DORMA Otobüsü İstanbul, Ankara, Konya, Antalya, Gaziantep, Adana ve Kayseri'deki bayi ve müşterilerine ziyaretler yaparak yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi ve eğitimler düzenledi. İki hafta süren bu aktivitede özellikle Ankara ve Antalya'da devam eden otel projeleri ziyaret edilerek, müşterilere kapı sistem ve ürünleri ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

DORMA'nın satış ortağı olan Çuhadaroğlu firması bayileri, Ankara Aluminyum ve HKS Aluminyum, DORMA otobüsü'nün Türkiye'de bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek her yıl bu aktivitenin yenilenmesinin sektör için çok faydalı olduğunu ve firmaların gelişmeleri daha yakından takip etmek için önemli bir etken olacağını belirttiler.

DORMA Türkiye Müdürü Murat Erton ve Çuhadaroğlu'nun DORMA ürünlerinden sorumlu yöneticisi Mustafa Anzerlioğlu, Türkiye'de artık sektörel gelişmeleri müşterinin ayağına getirme gereğinin oluştuğunu ve kaliteli servis amaçlayan bu iki sektör devinin de bu işte öncü olmalarının doğal olduğunu vurguladılar.