DORMA, Tek Bir Giriş için İki Kez Kolaylık Sağlıyor



Bir döner kapı ve bir otomatik kayar kapı daha fazla esneklik için tek bir sistem içinde birleşti. DORMA KTC 2 Döner Kapı Akıllı Sistemi, Otomatik Kayar Kapılar ile entegre edilerek işletmeler ve kullanıcılara daha da fazla fayda sağlıyor. Trafiğin standart kapasitede olduğu saatlerde döner kapının tüm faydalarının keyfini çıkarmak ve kullanıcı yoğunluğu arttıkça basitçe kayar kapı moduna geçmek DORMA’nın üstün teknolojisi ile mümkün.

Trafiğin standart kapasitede olduğu saatler için 'Döner Kapı Sistemi'

Misafir sayısı ortalama düzeyde oldukça sadece 'döner kapı' moduna ayarlanabilen sistem, 'Slim Design' tasarımı ile davetkar bir giriş alanı sunuyor. Özel fırça birleşimler, bina içi ve dış mekan arasında hassas bir iklim bariyeri oluşturuyor. Bu özellik, motorun düşük enerji tüketimi ile birleşince binada ısıtma ve soğutma maliyetleri düşüyor.



Trafiğin yoğun olduğu saatler için 'Kayar Kapı Sistemi'

Program şalterinden 'otomatik kayar kapı' modu seçilerek hem çok sayıda misafir aynı anda ağırlanabiliyor hem de hacimce büyük malzemeler kolaylıkla geçirilebiliyor.

Büyük iç çap, daha fazla bireysellik

DORMA KTC 2 Döner kapı sistemi 3600 mm, 4200 mm, 4800 mm ve şimdi 5400 mm olmak üzere dört farklı çap ölçüsünde mevcut. Bu büyük çeşitlilik sayesinde, mimarlar, tasarımcılar ve işletmeciler birbirinden farklı tasarımları çoklu uygulama avantajı ile birleştirebiliyor. İnce tasarımı ve üstün 'Slim Design' özelliğinin yanı sıra, çerçevesiz yanak camları ve 5.4 m çapa kadar 30 cm’lik düşük kanopi yüksekliği ile ince, zarif sistem çözümü sunuyor.



DORMA KTC 2 Döner Kapılar yüzde 18 enerji tasarrufu sağlıyor

Modern teknolojisi sayesinde, KTC 2, büyük iç çapına rağmen eskiye oranla yüzde 18 enerji tasarrufu sağlayarak giderleri kısmaya yardımcı oluyor. Döner kapı sistemleri bina içerisindeki sıcak ve/veya soğuk hava kayıplarını azaltıyor. Doğal kıl fırçalar girişi üç bir taraftan çevreliyor ve böylece kullanıcılar tarafından ulaşılabilir olmasına ve dönmesine rağmen kapı aslında hiçbir zaman tam olarak açılmıyor. Bu sayede enerji tasarrufu sağlayarak masrafları azaltıyor. DORMA Döner Kapı sistemleri, binayı istenmeyen hava akımlarından, gürültü, toz ve kirden koruyor. Böylece misafirler ve çalışanlar iç mekanda her zaman sabit ve konforlu iklimden yararlanabiliyor.