Dow Türkiye'den Yeni Bir Ürün Grubu: "Great Stuff Pro"




Dow, tek komponentli nem ile kürlenen, optimum genleşme ve yapışma süresine sahip aerosol montaj ve dolgu köpüğü Great Stuff Pro'yu piyasaya sürdü. Dow Chemical, gelişmiş üretim teknolojisini son kullanıcıya Great Stuff Pro ürün gamı ile ulaştırmayı hedefliyor.

Ürün gamı içinde yeralan Great Stuff Pro 360°'yi diğer ürünlerden ayıran en önemli özellik, aerosol tüpün 360° (yatay, düşey ve tüm açılarda) eşit performansta köpük oluşturması. Benzer ürünlerde tüpün ters ve ergonomik olmayan şekilde tutulması, özellikle sıkışık alanlarda yapılan uygulamalarda kullanıcıya sıkıntı yaşatıyor ve tüpün içindeki köpüğün sonuna kadar kullanılmasını imkansız hale getiriyor. Bu şekilde, standart ambalajlarda sunulan ürünlerin yaklaşık yüzde 10'u tüp içinde kalıyor.

Great Stuff Pro 360°'de kullanılan ve tüpün ters tutulması gerekliliğini ortadan kaldıran, hangi açı ile tutulursa tutulsun 750ml premiks köpüğün eksiksiz kullanılmasını sağlayan pistonlu püskürtme mekanizması, üründen maksimum performans alınmasını sağlıyor.

Great Stuff Pro ürün gamı (tümü 750ml. aerosol tüplerde)
- Great Stuff Pro Pro Regular, standart kamışlı köpük veya tabanca köpüğü
- Great Stuff Pro Pro 360°, yüksek performanslı her açı ile uygulanabilen kamışlı köpük
- Great Stuff Pro pro köpük tabancası ve tabanca temizleyicisi ile hızlı montaj ve dolgu gerektiren uygulamalar için en iyi çözümü sunuyor.

Great Stuff Pro ürün gamının başlıca kullanım alanları arasında pencere, doğrama, kapı montajları, yapı içindeki çatlak ve tesisat borusu geçişleri onarımları, ısı yalıtım malzemeleri arasında ısı köprüsü oluşturan boşlukların doldurulması yer alıyor.

Great Stuff Pro ürün gamı da tüketiciye Mardav ve Kalekim dağıtım ağı ile ulaştırılacak.