Dow'dan Türkiye'nin En Hızlı Isı Yalıtım Levhası Yapıştırıcısı



Ülkemizin yalıtım devlerinden Dow Bina Çözümleri, Türkiye’nin en hızlı ısı yalıtım levhası yapıştırıcısı Insta Stik ile sektörde bir ilke imza atıyor. Insta Stik , yapıştırma hızı, yüksek aderansı ve uygulama kolaylığı gibi avantajlarıyla mantolama sürecini kısaltıyor ve işçilik maliyetini düşürüyor.

Kullanıma hazır, poliüretan esaslı, kısa sürede nem ile kürlenen bir ısı yalıtım levhası yapıştırıcısı olan Insta Stik , beton, sıva, tuğla, gazbeton, OSB gibi yapı malzemelerinin üzerine doğrudan uygulanabiliyor ve zamana bağlı değişmeyen yüksek performans gösteriyor.

Daha kısa sürede daha fazla mantolama uygulaması yapmaya imkân tanıyan son teknoloji ürünü Insta Stik , yağış da dahil tüm hava koşullarında güvenle uygulanabiliyor. Çok kısa sürede kürlenerek 30 dakikadan itibaren sıva uygulamasına hazır hale geliyor. Yüksek aderansı ile üç kata kadar binalarda dübelsiz uygulama imkânı sunan Insta Stik, yüksek katlı bina uygulamalarında güvenle kullanılabiliyor.

Bir tüpüyle 60-70 metrekareye kadar uygulama yapılabilen Insta Stik, depolama ve taşıma maliyetlerini de azaltıyor. Insta Stik, konvansiyonel yapıştırıcıların yatay-düşey taşıma, depolama zorlukları ve işleme hazırlama sürecini ortadan kaldıran, iskelede çalışmayı kolaylaştıran pratik bir ambalaja sahip. Kısa sürede daha fazla uygulama yapılmasına olanak sağladığı için işçilik maliyetlerini de düşüren yenilikçi bir ürün. Düşük dinamik sertliği sayesinde ısı yalıtımı sisteminin darbe performansını artıran Insta Stik , duvar kesitlerinde daha yüksek akustik performans gösteriyor.