VİKO Elektrik ve Elektronik'ten Dağıtım Kanalına Hediye Yağmuru




Ürünleriyle hayatı aydınlatan Viko Elektrik ve Elektronik End. San. Tic. AŞ,
geleneksel olarak düzenlenen “Bahar Kampanyası“ kapsamında dağıtım kanalında çalışanlarını 17 adet Hyundai Starex ve Renault Kangoo otomobiller başta olmak üzere, toplam 2 bin 250 adet hediye ile ödüllendirdi.

Aydınlığı Türkiye başta olmak üzere tüm dünyanın parmak uçlarına taşıyan VİKO’nun, bayi ve dağıtım ağına yönelik olarak, Mayıs-Haziran aylarında geleneksel olarak düzenlediği “Bahar Kampanyası“nda hediye olarak verilen 17 Hyundai Starex ve Renault Kangoo ile
30 Mondial motosiklet, 07 Eylül 2005 Çarşamba günü Perpa’da gerçekleşen bir törenle sahiplerini buldu.

Törende bir konuşma yapan VİKO İcra Kurulu Başkanı Cahit Durmaz, sektöründe giderek büyüyen VİKO’nun başarısında dağıtım kanalının önemli payı olduğunu söyledi. AR-GE ve tasarıma yaptıkları yatırımla aydınlığa ulaşmayı kolaylaştıran, estetik ve ergonomik ürünleri hayata geçirdiklerini belirten Durmaz,“Bu ürünlerimizin tüketicilerle buluşmasında bayi, ara bayi ve perakendecilerimiz kilit noktayı teşkil ediyor. Dağıtım kanalımız, VİKO’nun atar damarlarıdır. Nasıl ki, bir kalp, damarları olmadan çalışamazsa, dağıtım kanalları düzgün çalışmayan ya da eksik olan bir şirket de tüketicisiyle sağlıklı bir buluşma sağlayamaz. Bu nedenle; dağıtım ağımız ve biz üretenlerin hep birlikte, yakaladığımız bu uyumu sürdürerek sağlıklı bir şekilde büyüyeceğimize inancım sonsuzdur.“ şeklinde konuştu.

Dağıtım ağı kapsamında her yıl bahar aylarında en yüksek ciroyu yapan bayi, ara bayi ve perakendecilere dağıtılan 98 çeşit ödülün toplam tutarı bu yıl 1.5 Trilyon TL’ye ulaştı. Hediyeler arasında, 7 Hyundai Starex, 10 Renault Kangoo, 30 Mondial Motosiklet, 120 dizüstü bilgisayar, 80 bilgisayar, 500 Nokia cep telefonu, 70 kişiye Umre gezisi ile Çeşme, Bodrum, Antalya ve Kıbrıs’ta 2 kişilik bir hafta tatil bulunuyor.