Dubai-Palm City Başak Kiremit Ürünleri ile İnşa Ediliyor...

Dünya Ticaret Merkezi Dubai - Palm City’ de gerçekleştirilen Dünyanın Sekizinci Harikası için ulusal ve uluslararası firmalar ürün ve firma tanıtımında bir hayli mücadele yaşadılar. Ürünlerini ve firmalarını tanıtmak için kıyasıya geçen zorlu günlerde bir çok firmadan örnek numuneler istenerek incelendi, referanslar araştırıldı, her bir ürün üzerinde çeşitli testler yapıldı, yaklaşık altı ay süren yoğun ve hummalı çalışmalar sonuçlandı.

Bu çalışmalar sonucunda Başak Kiremit & Tuğla A.Ş ürünleri Palm City’ nin inşa edilmesinde kullanılmak üzere tercih edilerek iş birliği imzaları atıldı.

Başak Kiremit & Tuğla A.Ş, 2004 Yılı ocak ayından bu yana büyük bir hızla devam eden sevkıyatlarında da aynı zamanda sektöründe ihracatını uçak ile gerçekleştirerek firma olarak bir ilke daha imza atmıştır.

Denizin üzerine kurulan palmiye şeklindeki ada da evler,sosyal tesisler,yat limanları,barlar,cafeler, tam bir şehir olan adanın uzaydan görünme özelliğini de taşımaktadır. http://www.palmcity.com internet adresinde de uzaydan çekilmiş fotoğrafları mevcuttur.