Düfa’dan Sezona Özel Dört Yeni Renk



Boya sezonunun iyiden iyiye başladığı Nisan ayında Düfa, zıt renkleri duvarlara taşımayı öneriyor. Sezona özel hazırladığı Köpük Şeker, Duru Mavi, Kekik ve Melek Kanadı renklerini kartelasındaki zıt renkler ile kombine eden Düfa, mekanlarda heyecan ve daha güçlü bir denge duygusu yaratıyor.

Özellikle kişisel mekanlarda insan psikolojisi için büyük öneme sahip olan duvar renklerinin zıt renklerle kombin yapılarak tercih edilmesinin, insanların üzerinde heyecan, enerji ve denge duygusu yarattığı biliniyor. Bu anlayıştan yola çıkan boyanın ustası Düfa, zengin renk kartelasına zıt tonlarla kullanılabilecek dört yeni renk ekledi.



Doğanın rengi; Kekik

Yeşilin en soft tonlarından biri olan Kekik Rengi’ni sezona özel tasarlayan Düfa, zıt renk olarak morun en beğenilen tonu leylağı öneriyor. Leylak ile kullanılacak kekik rengi mekanlarda doğanın huzurunu ve dinginliğini bir arada sunuyor.

Pembenin en eşsiz tonu; Köpük Şekeri

Köpük Şekeri adını alan renk, pembenin en soft ve eşsiz tonu olarak Düfa’nın kartelasındaki yerini alıyor. Köpük Şekeri rengi, 2012’nin moda renklerinden biri olan canlı yeşil ile birlikte kullanıldığında mekanlarda bahar esintisi oluşturuyor.



Gök renginden ilham alan; Duru Mavi

Düfa gök renginden ilham aldığı yeni rengi Duru Mavi’yi, vazgeçilmez, asil, zarif ve seçkin renklerinden biri olan kum beji ile birlikte sunarak mekanlarda okyanus esintisi yaratıyor.

Beyazın en saf hali; Melek Kanadı

Düfa, rengini ve adını melek kanadından alan yeni rengi ile beyazın en saf halini sunuyor. Düfa, mekanlarda derinlik ve aydınlık yaratan Melek Kanadı’nı Gül Kurusu rengi ile öneriyor.