Dumankaya 3 Boyutlu Proje Tanıtım Filmleriyle Perakende Günleri’ndeydi



Yenilikçi yaklaşımlarla teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek uygulamaya alan Dumankaya İnşaat, 20 - 21 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Sergi ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı’na katılarak son teknoloji ürünü hizmetlerini sergiledi.
 
Ekim 2010’un ilk günlerinde CeBIT Bilişim Fuarı’na katılarak 3 boyutlu tanıtım filmleri ve diğer son teknoloji ürünlerini tüketicilerinin beğenisine sunan Dumankaya, Perakende Konferansı’nda; Dumankaya İKON ve Dumankaya Modern projeleri için özel geliştirilen 3 boyutlu tanıtım filmleri, Dumankaya Pusula hizmetleri çerçevesindeki e-dairem hizmetleri ve sosyal medya uygulamalarıyla yer aldı.
 
Gerçek 3 boyut deneyimini sunacak şekilde tasarlanan Dumankaya İKON ve Modern 3 boyutlu tanıtım filmleri, daha proje inşaatı tamamlanmadan projelerin tüm atmosferinin yaşanmasına bire bir olanak tanıyor. Projelerdeki kat planları, lobi, sosyal yaşam alanları gibi tüm unsurlar filmlerde tamamen 3 boyutlu olarak kullanılıyor. Filmler, Perakende Günleri sonrasında Dumankaya’nın Konut Projeleri Tanıtım Merkezleri’nde gösterime devam edecek. 3 boyutlu tanıtım filmleri ile inşaat sektöründe bu tekniğin öncülüğünü yapan Dumankaya İnşaat, yakın dönemde diğer projeleri için de aynı şekilde 3 Boyutlu filmler hazırlayarak projelerini tüketicilerine daha gerçekçi bir ortamda tanıtacak.

Dumankaya Pusula e-dairem ile web’den proje takibi

Dumankaya İKON 3 boyutlu tanıtım filmi dışında Perakende Günleri’nde Dumankaya, 'e-dairem' isimli müşteri hizmetleri uygulamasına da yer verdi. Dumankaya’nın müşteri hizmetleri birimi olan Dumankaya Pusula’nın önemli bir hizmeti olan 'e-dairem'de daire sahiplerine özel farklılaşmış web uygulamaları blunuyor. e-dairem hizmeti kapsamında Dumankaya projelerinden konut satın almış bir tüketici, inşaat süreçleri ile ilgili 7 gün 24 saat bilgileri web ortamından rahatlı takip edebiliyor ve merak ettiklerine yanıt alabiliyor.
 
Dumankaya müşterilerine ve tüm sosyal paydaşlarına sosyal medyadan da sesleniyor

Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşlarıyla iletişimde olduğu mecralara her gün bir yenisini daha ekliyor. Tüm sosyal paydaşları ile daha yakın iletişim içerisinde olmak için Facebook ve twitter vb. sosyal ağlardaki mevcudiyetini sürdüren Dumankaya, bu iletişimi daha güçlü hale getirmek için bir sosyal medya ajansı ile çalışıyor. Türkiye’de inşaat sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan bu işbirliği neticesinde Dumankaya, yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor.