Dumankaya Vizyon’da Daire Teslimleri Tamamlandı



Dumankaya İnşaat’ın Kartal’da gerçekleştirdiği Dumankaya Vizyon projesinin daire teslimleri tamamlandı. 352 rezidans dairesinden oluşan projede, tüm daireler Adalar manzarasına sahip. Kartal bölgesinin en yüksek binalarını oluşturan Dumankaya Vizyon, stüdyo (37–53 m2), 1+1 (55–61 m2), 2+1 (78–102 m2) ve  3+1 (116–131 m2) daireler olmak üzere farklı seçenekler sunuyor. En üst katlar ise yüksek tavanlı loft dairelere ayrılıyor. Vizyon’un girişinde ofis ve mağazalardan oluşan Vizyon Bulvar’a ise talep çok yoğun.



Vizyon Bulvar'da kiralamalar devam ediyor

Zaha Hadid’in projelendirdiği Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi’ne komşu olan Dumankaya Vizyon, teslimini gerçekleştirdiği konut alanları haricinde sahip olduğu ticari alanları ile de bölgeye canlılık getirecek. Büyük ilgi gören A tipi ofis ve ticari alanların dahil olduğu Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde kiralamalar hızla devam ediyor.
Dumankaya Vizyon daire teslimleri hakkında görüş bildiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Dumankaya olarak her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun bir enerji harcıyoruz. Dumankaya Vizyon projemizi tamamlayarak vaat ettiğimiz yaşam alanlarını zamanında müşterilerimizle buluşturma mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca bu projemiz kapsamında yer alan Vizyon Bulvar gelişmekte olan Kartal’a öncülük ediyor. Ofis ve mağazalarımız ise bulunduğu bölgede böylesi bir projede ilk defa sunulduğu için büyük ilgi görüyor. Her yıl yeni proje geliştirirken mevcut projelerimizin zamanında eksiksiz tamamlanması için yoğun çaba harcıyoruz. 2010’un son günlerinde Kurtköy’deki Minimal projemizin teslimlerini tamamladık. 2011’deki proje teslimlerimizi ise Flex Ataşehir projesiyle başladık ve Dumankaya Vizyon projesiyle devam ediyoruz. 2011 yeni projelerle birlikte tam bir teslim yılı haline geldi. Dumankaya Flex Ataşehir, Vizyon’un dışında yıl içerisinde, Adres 1, 2 ve 3 projeleriyle toplamda 4 projede 1.058 konutu daha müşterilerimizle buluşturarak yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.