Dumankaya’nın İkinci El Satışlarını RE/MAX MEGA Yapacak



RE/MAX MEGA, Dumankaya İnşaat’ın bitmiş olan tüm projelerinin ikinci el satışını ve kiralama hizmetleri yürütüyor. Dumankaya İnşaat’ın Trend, Gizli Bahçe Akdeniz Evleri, Konsept İstanbul gibi projelerindeki daire sahiplerine rayiç bedellerinden kiralanması ve satılması süreçleri tek yetkili olarak RE/MAX MEGA tarafından gerçekleştiriliyor.

RE/MAX MEGA kurucusu Broker Suat Şahin, RE/MAX MEGA sürdürdüğü çalışmalarla gayrimenkul sektörüne yepyeni bir vizyon kazandırdığını belirtiyor:

“RE/MAX MEGA olarak ülkemizin önde gelen inşaat firmalarının projelerinin satış süreçlerini üstleniyoruz. Dumankaya İnşaat gibi kendi alanının lider markalarından biri ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliği büyük bir başarıyla devam ediyor. Dumankaya İnşaat’ın biten projelerinin ikinci el satış ve kiralama süreçlerini yürütmekteyiz. Bu noktada hedefimiz doğru alıcı ve kiracıları Dumankaya projeleriyle tanıştırarak her iki taraf için de doğru değeri yaratmak. Bu çerçevede sektörümüze çok önemli bir katkı yaptığımıza inanıyorum.”