Dünyanın En Hızlı El Kurutma Makinesi Xlerator Türkiye'de



El kurutma ve ıslak hacim ekipmanlarında yeni bir çığır açan, Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük el kurutma cihazı üreticilerinden Excel Dryer Inc. tarafından üretilen Xlerator cihazları, Yasmin Dış Ticaret A.Ş. tarafından Türkiye’ye getirildi. Aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayan el kurutma makineleri o kullar, hastaneler, havaalanları, servis istasyonları, restoranlar, stadyumlar, sinemalar, spor kulüpleri, ofis binaları, fabrika ve oteller için oldukça uygun.

Geleneksel el kurutma cihazları, kağıt havlulardan tasarruf sağlamakla birlikte yavaş olmaları ve kurutma işleminin çok uzun sürmesi nedeni ile artık kullanıcılar tarafından rağbet görmüyor. 38 yıldır ABD'de üretim yapan Excel Dryer Inc. ise tüketicilerin el kurutma makineleri ile ilgili tüm bildiklerini değiştirmeye kararlı görünüyor.

Xlerator el kurutma cihazları, yüksek teknolojileri ile el kurutma sektörüne yeni bir standart getiriyor. Diğer cihazlardan üç kat daha hızlı olan Xlerator, elleri 10-15 saniyede tümüyle kurutuyor. Standart cihazlara göre kurutma başına %80 oranında enerji tasarrufu sağlayan ürün, kağıt havlu tüketimini önleyerek ormanların ve doğal kaynakların korunmasına da katkıda bulunuyor. Aynı zamanda kağıt havlu tüketimi ile karşılaştırıldığında, firmalara %95’e varan maliyet avantajı sağlıyor.

Xlerator, temas gerektirmeyen infrared sensörü ile banyolarda hijyen sağlamakla kalmıyor, Leed sertifikası yönetmeliklerine uyumlu çevreci ve enerji tasarruflu binalar için de uyumluluk kriterlerini sağlayarak, mimarlara uygun çözümler sunuyor.

ABD ve İngiltere’de teknoloji, çevre ve enerji dallarında çeşitli ödüller alan; UPS, Wal-Mart, Mc Donald’s gibi dev kurumlar tarafından kullanılan Xlerator el kurutma cihazları, Türkiye’de de yeni standart olmaya ve Türk kullanıcısına gerçek hızlı el kurutma deneyimini, enerji tasarrufu sağlayarak yaşatmaya hazır.

Cihaz ile ilgili teknik bilgi için: www.yasminteknik.com