Dünyanın En Sessiz Aspiratörü Hibsan'dan



İspanyol Wurth, Alman Schenker, İtalyan Eurokappa, İngiliz Baumatic gibi dünyaca ünlü beyaz eşya firmalarına, aspiratör ve davlumbaz üretimi yapan Hibsan Havalandırma, dünyada ilk kez enerji tasarrufu sağlayan ve dünyanın en sessiz çalışan aspiratörünü üretti.

Türkiye’de Aspiratör ve Davlumbaz pazarının öncüsü Hibsan, yarattığı yeniliklerle bir yenisini daha ekledi. Mükemmel tasarımlı yeni ürünü Schenker-9062 sürgülü aspiratör ile yemek yapmak daha zevkli hale gelerek, mutfağınızdaki ses ve koku kirliliği tarihe karışıyor.

Hibsan’ın en son teknolojik yeniliklerle ürettiği Schenker 9062 sürgülü aspiratörü şık ve zarif görüntüsünün yanı sıra, dünyanın en sessiz ve A sınıfı enerji üretimi ile hem çevreyi koruyor hem de aile bütçesine katkıda bulunuyor. Paslanmaz çelik gövde ve cam kontrol paneli ile dikkat çeken Schenker 9062 aspiratör mutfağınıza şık bir hava veriyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen alüminyum yağ filtreleri filtre temizleme kâbusunu ortadan kaldırırken, kullanım kolaylığı ve şık tasarımıyla Schenker-9062 aspiratör, mutfağınızda fark yaratmaya devam ediyor.

Hibsan-Schenker 9062 Ürün Özellikleri

A sınıfı enerji tasarrufu
Sıradan aspiratörlere göre %60 enerji tasarrufu
Patentli ürün / dünyanın en sessiz aspiratörü
60 cm
Dijital dokunmatik gösterge
Filtre temizleme ikazı
Radyal fanlı motor
550 m3/h
Halojen spot aydınlatma
Çift aliminyum kaset filtre (bulaşık makinasında yıkanabilir)
Full - inox