DuPont™ Corian® Dağıtım Operasyonları Yerelleşiyor



DuPont™ tarafından icat edilmiş, 40 yılı aşkın süredir dizayn esnekliği, hijyen performansı ve zengin renk alternatifleri ile mimarlara, tasarımcılara ilham kaynağı olan DuPont™ Corian® yüzey malzemeleri, Türkiye genelindeki operasyonlarını yerelleştiriyor. Bugüne kadar distribütör aracılığı ile hizmete sunulan DuPont™Corian® sektörün ihtiyaçlarına daha hızlı cevap vermek amacı ile hizmet, operasyon ve organizasyon yapısını Türkiye’de tamamıyla yerelleştiriyor.

Yeni yapı gereği, bu zamana kadar distributörün üstlenmiş olduğu DuPont™ Corian® Yüzey Malzemeleri satış, pazarlama ve dağıtım görevi, artık aracısız bir şekilde DuPont Türkiye tarafından gerçekleştirilecek. DuPont Türkiye tarafından kurulan yeni yapı, genişleyen satış ekibi ve operasyonel teknolojik sistem bütünü sayesinde Türkiye’nin her yerinde DuPont™Corian® ayrıcalığını mutfaklarında, banyolarında sınırsız tasarımlarında kullanmak isteyen son kullanıcıların ürünle olan yakınlığını artırıyor. DuPont, Türkiye’nin her köşesindeki müşteriye ulaşabilmek için lojistik alanında lider firmalardan biri olan Alişan Uluslararası Taşımacılık ile iş ortaklığına gidiyor.

DuPont Yüzey Malzemeleri Ülke Müdürü Hanefi Küçük yaptığı açıklamada, "DuPontCorian® uygulayan yetkili imalatçılarla olan tüm dağıtım ve operasyon işlevlerini,  hiç bir aracı kullanılmadan direkt olarak doğrudan DuPont Türkiye Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yürüterek, bu sayede, müşterilerimizi hızlı tedarik ve proaktif satış sonrası hizmetler bütününe kavuşturmayı amaçlıyoruz" dedi.

Yapılan ve yapılması planlanan tüm yatırımlar çerçevesinde, Türkiye’de gelişen pazara olan inancını bir kez daha kanıtlayan DuPont Türkiye, Corian® markasının arkasına DuPont güvencesini yerel olarak koymanın ayrıcalığını tüm müşterilerine yaşatmayı planlıyor.