Dupont™ Corian® ile Minottı Cucine



İtalya’nın,Verona şehrinde düzenlenen “Abitare II Tempo 2006” fuarında, Minotti Cucine tarafından ilk kez tanıtılan ve çizgileri ve teknik çözümleri ile dikkatleri üzerine çeken Domani mutfak, tamamen DuPont™ Corian® ile kaplandı.

Kasım ayında İtalya’da gerçekleştirilen ““Abitare II Tempo 2006” fuarında Minotti Cucine, dünya çapında ilk kez yeni mutfağı Domani’yi profesyonellerin ve tüketicilerin beğenisine sundu. Domani mutfak, ada ve duvar sütunlarının her ikisini de kuran yenilikçi bir modül konsepte sahip. Yatay ve dikey tüm yüzeyi tamamen DuPont’un ürettiği solid yüzey malzemesi Corian® ile kaplananan mutfak, zarif ve işlevsel tek parça görünüme sahip. Yemek pişirme ünitesi sürgülü bir panelin arkasına gizlenmiş olan Domani mutfakta, Corian® Glacier White renginin benzersiz özelliklerinden faydalanılan eviye, musluğu kontrol eden dokunmaya duyarlı gizli sensörleri de barındırıyor.

Minotti Cucine Genel Müdürü Alberto Minotti, “Domani mutfak bizim için bir dönüm noktası. Şirketimize ilham veren tasarım konseptleri, ifade gücünü destekleyen, teknik beklentileri karşılayan ve aynı zamanda mutfak ortamı için vazgeçilmez olan işlevselliği ve güvenirliliği sağlayan DuPont™ Corian® ile ‘doğal’ bir partner bulmuş oldu.” diyor ve ekliyor; “Corian® çok yönlü özellikleri ve performansıyla mükemmel bir kombinasyon sağlayarak, bizim daha akıllı yüzeyler yaratmamıza imkan veriyor.”