DuPont™ Tyvek® ile Yüksek Enerji Tasarrufu



DuPont™ Tyvek®, özellikle çatı ve dış cephe yalıtımında yoğun olarak tercih ediliyor. Nefes alan su yalıtım örtüsü DuPont™ Tyvek®, tek katmanlı hafif yapısıyla doğal buhar geçişlerine izin verirken su geçişlerini engelliyor. Yağmur, soğuk ve neme maruz kalan yapıların dayanıklılığını, enerji verimliliğini ve konforunu artıran DuPont™ Tyvek®, aynı zamanda toz, böcek gibi farklı dış etkenlere karşı da koruma sağlıyor. Sık dokusu sayesinde soğuk havanın içeriye girmesine engel olarak ısı kaybını önlüyor.



DuPont™ Tyvek® cephe sistemleri, bina ömrü boyunca su yalıtım performansını sürdürüyor. Isı yalıtım desteği için izolasyon malzemesi olarak da tercih edilen DuPont™ Tyvek®, benzersiz malzeme yapısının yanı sıra işlevsel tabakasının 5 ila 8 kat daha kalın olması gibi özellikleriyle de farklılaşıyor.

DuPont™’un, ürün gamına 2014 yılında eklediği yenilikçi ürünü Tyvek® Firecurb™, Euroclass B yangın sınıfında, aleve maruz kaldığında parlamayan, damlamayan, zehirli gaz çıkarmayan patentli ve çevre dostu teknoloji ile üretilen bir ürün. Tyvek® Firecurb™, 2014 yılında Türkiye’de B2B Medya tarafından düzenlenen “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri” yarışmasında “Yılın Cephe Sistem Bileşeni” ödülünü aldı.

Reklam Goruntulenme Bolumu