Duravit, Banyolarda Yeni Bir Moda Akımı Başlattı



Duravit; dolap üniteleri, farklı lavabolar, aynalar ve aksesuarlarla kombine edilen yeni ahşap tezgahları ile hem evlerin hem de kamusal alanların banyolarında yeni bir global moda akımı başlattı.

Duravit, 2nd Floor, Happy D., Fogo ve X-Large banyo serilerine; mevcut mobilyalarla uyum sağlayan, hayalinizdeki banyoları yaratabileceğiniz ve çanak lavabolardan tezgah altı lavabolara kadar uzanan çeşitlilikte lavabolarla kombine edilebilecek şekilde tasarlanan ahşap tezgahlar da ekledi. Tezgahlarda farklı zevklere hitap eden Akçaağaç, Kiraz ve Gül Ağacı, Açık Meşe ve Zeytin Dişbudak, Amerikan Ceviz, Zebrano, Abanoz ve Macassar gibi farklı gerçek ahşap yüzeyler kullandı. Bu renk seçeneklerine ilave olarak Happy D. serisi tezgahlar, banyoda parlak ve canlandırıcı bir etki yaratan parlak beyaz yüzey seçeneğiyle de sunuluyor.
80 cm - 200 cm arasında farklı genişliklerde üretilen tezgahlarla her büyüklükteki banyolara uygun çözümler sunan Duravit, talep doğrultusunda 270 cm genişliğinde üretim de yapıyor.

Tezgahın iki yanındaki krom destek üniteleri havluluk görevini görürken, tezgahın üstü de banyo eşyalarınız için yeterli alan sağlayan bir raf oluyor. Tezgahın altının sağına, soluna veya ortasına yerleştirilen çekmeceli dolaplar, fazladan saklama alanı sağlıyor. 2nd Floor, Happy D., Fogo ve X-Large serilerinde yer alan hareketli dolap üniteleri de banyonuzun daha derli toplu görünmesine katkıda bulunuyor. Çeşitli genişliklerde sunulan aynalar ve aynalı dolaplar her seri ile mükemmel uyum sağlıyor; lavabo ve tezgah ile kombine edildiklerinde kusursuz bir takım ortaya çıkıyor.

Fogo, 2nd Floor ve Happy D. tezgahlarının derinlikleri kullanıcının isteğine göre ayarlanabiliyor ve hem yeni projeler hem de yenilemeler için pratik çözümler yaratılıyor. Mevcut alandaki açılar doğru olmasa bile tezgahlar banyonuzun mimarisine mükemmel uyum sağlayabiliyor.