Duravit Banyoları Kişisel Vahaya Dönüştürüyor



Vitrifiye sektörünün güçlü markası Duravit, zengin seçeneklere sahip banyo mobilyaları ile banyoları dinlenme ve rahatlama için kişisel birer vahaya dönüşüyor. Ürün tasarımlarında Philippe Starck, Sieger Design, James Irvine, Massimo Iosa Ghini, EOOS gibi endüstriyel tasarımın duayenleri ile çalışan Duravit’in D-Code, X-Large, MirrorWall, Happy D., 2nd Floor, Starck 1.2.3, Starck X, Seadream banyo mobilyaları, banyolarda sihirli dokunuşlar gerçekleştiriyor.

Farklı büyüklükteki banyolara uygun zengin ürün yelpazesiyle her beğeniye hitap eden Duravit banyo mobilyaları, tasarım ve işlevselliğinin yanı sıra sıcak renk alternatifleriyle de dikkat çekiyor. Duravit, banyodaki sıcak havayı belirginleştirmek için açık meşeden Amerikan kiraza, gül ağacından abanoza uzanan gerçek ahşap kaplama renk yelpazesi sunuyor. Yelpazeye son eklenen ahşap kaplama seçeneği ise antrasit meşe. Ayrıca, açık akçaağaçtan tik ve venge’ye uzanan dekor kaplama seçenekleri de mevcut.

Ahşap yüzeyler banyoya kendine has bir hava vermenin yanında ürünler arasında da bir bağlantı kuruyor. Ahşap dolaplı lavabo, ahşap panelli duş teknesi ya da küvet, kendi rafları ve çekmeceleri ile bağımsız birer ünite oluyorlar. Bu bütünlüğü ekstra saklama alanı sağlayan boy dolapları ve hareketli dolap üniteleri tamamlıyor. Böylece banyoda tüm ürünlerin uyumlu olduğu ve her şeyi derleyip toplayan, kendi stiline sahip bir uyum oluşuyor.

Neme dayanıklı yüzeyler

Banyo mobilyaları özel olarak ıslak mekan kullanımına uygun hazırlanıyor ve bu nedenle tümü ıslaklık ve neme karşı dayanıklı. Ancak ahşap ünitelerin dayanıklı olması için suyla uzun ve direkt temas etmesinden kaçınarak ve ıslandığında yumuşak bir bezle kurulayarak mobilyanızı daha uzun süre keyifle kullanabilirsiniz.