Duravit İle Banyolarda Rahatlatan Trendler



Duravit'in Cape Cod serisi küvetleri, uzun, sıcak bir banyo keyfi için ideal. Cape Cod'un tasarımcısı Philippe Starck, bu küvet tasarımının merkezine rahatlığı koymuş. Cape Cod'un boyun desteği sağlayan kıvrımlarına ve malzeme seçimine de büyük özen gösterildi. Bu serideki küvetler şık bir mat görüntü sağlayan yeni DuraSolid® malzemesiyle üretildi.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Bir diğer seçenek ise, geniş iç hacmiyle Happy D.2 küvet serisi. Happy D.2 serisi, rahat pozisyonda banyo için sırt eğimlerine sahip.

Duravit'in Darling New serisi küvetleri ise 11.5 cm kalınlığındaki kenarlarıyla konforlu bir yüzey sunuyor. Darling New küvetlerinin yuvarlak hatlı kenarlarının altında, banyoya yumuşak bir ışık veren LED aydınlatma da bulunuyor.

Duravit, tasarımlarında kullanıcıları şehirlerin boğuculuğundan kurtaracak "hygge" felsefesinden ilham alıyor. Danimarkalıların "sadelik sanatı" olan hygge'nin merkezinde, sıcak ve korunaklı olma hissi yatıyor. Banyodaki mobilya ve diğer aksesuarlarla uyumlu olarak seçilen, İskandinavlara özgü bej ve gri tonları banyoya daha samimi bir dokunuş katıyor. Banyolarda "hygge" hissini yaratmak için ham ahşap yüzeyler ve hafif tonlarda süslemeler gibi detaylara da başvurmak mümkün.

Duravit ürünlerinde bulunan yoğunluğu ayarlanabilir aydınlatmalı aynalar, banyolarda sıcak bir atmosfer yaratmaya yardımcı oluyor. XSquare serisindeki ayna ve aynalı dolaplarda standart olarak gelen bir yenilik ise, ışık renginin kademeli ve yumuşak geçişli bir şekilde ayarlanabilmesini sağlayan sistem. Bu sistem sayesinde banyoda mum ışığı hissi veren hafif ve sıcak bir ışıktan, makyaj sırasında ihtiyaç duyulan soğuk ve parlak ışığa kadar farklı ayarlar kaydedilip gerektiğinde kolayca kullanılabiliyor.

XSquare ürünleri, dolaylı aydınlatma moduyla da göze çarpıyor. Işığın dolaylı olarak aynı anda yukarı ve aşağı yansıtıldığı bu modda, tavandan yansıyan ışık sayesinde banyoda daha fazla aydınlık elde etmek de mümkün oluyor.