Duravit, Yeni Starck X Serisiyle Gün Işığını Banyolara Yansıtıyor…

Karanlık ve dar banyoların dönemi kapandı!

Işığı bir fenomen olarak benimseyen Duravit, ışığın gün doğumu ile başlangıcından ay ışığı ile bitişine dek günümüzü şekillendirmesinden yola çıkarak tasarlanan Starck X banyo serisiyle karanlık ve dar banyoların dönemini kapatıyor.

Zamanın ötesinde, fonksiyonelliği estetik bir çekicilikle birleştiren, temel ihtiyaçları gözeten tasarıma sahip yeni Starck X banyo serisinde, kübik tasarıma sahip 16 seramik ürün, 5 mobilya ve 3 küvet bulunuyor. Seride beyaz lavabolar, klozetler, bideler ve mat güneş sarısı, parlak platin veya parlak siyah gibi farklı iç renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Parlak beyaz mobilyalar ve ışıklandırılmış ayna çerçeveleri serinin tüm ürünlerinde doğal ışıkla uyum sağlayan konsepti tamamlıyor. Küvetlerde farklılığı ise su kanalındaki iri beyaz taşlar, ahşap dolgular veya kendinden ayaklı modeldeki renkli ışık modülü gibi detaylar yaratıyor.










Işığın hava ve su gibi hayatın kendisi için gerekli ama aynı zamanda bir lüks olmasına dikkat çeken Duravit tasarımcıları yeni Starck X banyo serisinde doğanın bütün bu yüzlerini bir araya getiriyor. Starck X serisi banyolarda, doğal ışıkla mükemmel bir uyum sergiliyor. Günboyu değişen güneş ışığı Starck X serisini bütün güzelliklerini ortaya çıkarıyor.