Duravit'e 2020 Alman Tasarım Ödülü



2020 Alman Tasarım Ödülleri jürisi, Duravit'i mükemmel ürün tasarımı için ödüllendirdi. Yarışmanın her kategorisinde bir "Altın" ödül verildi. “Altın” ödül, uluslararası tasarım dünyasında öne çıkan başarılar için sadece en iyilere veriliyor. Duravit'in D.1 tasarımı, “Mükemmel Ürün Tasarımı - Banyo ve Sağlık” kategorisinde birinci oldu.

Reklam Goruntulenme Bolumu

D.1, Matteo Thun ve Antonio Rodriguez ile birlikte tasarlanmıştır ve benzersizliğini mükemmel orantılı tarzından almaktadır. Tasarımındaki dinamik, akışkan geçiş temel silindirik formu süper düz çıkış deliğiyle birleştirir. Batarya çeşitleri, keskin kenarları ve Krom veya Mat Siyah renkli yüzeyleri ile eşsiz bir ifade sunar. D.1, Viu / XViu tasarım banyo serisi ve kendi başına ödüllü Starck T aksesuarları ile hem biçim hem de renk açısından iyi uyum sağlar.

Viu with XViu

Viu ve XViu seramik serisi ve mobilya çeşitleri, tasarımın geleceğinin örneğini sunar. Duravit ve sieger tasarımı, yumuşak, organik formlar ve hassas geometri etkileşimi ile post-endüstriyel bir zerafet duygusu yaratır. Seramik lavabo ile metal çerçevenin kusursuz bir kombinasyonu için Duravit'in patentli c-bonded teknolojisinin kullanıldığı lavabo çeşidi özellikle dikkat çekicidir. Hafifçe kavisli iç lavabo, ayrı bir batarya platformu olan keskin hatlı dikdörtgenin merkezinde yer alır.

  Starck T

Starck T banyo aksesuarları, işlevsel sertliğin organik formlarla bağlantısının bir örneğidir. Yuvarlak tabandan geometrik “T” şekline doğru akıcı geçiş, tasarımcı Philippe Starck'ın bir ağacın dallanma biçimini hissettirdiği banyo aksesuarları serisinin belirleyici tasarım özelliğidir. Bu tasarım şekli, havlu halkasından tuvalet kağıtlığına kadar 16 yüksek kaliteli banyo aksesuarının her birinde görülebilir ve onlara yinelenen simgesel bir karakteristik kazandırır.

SensoWash® Starck f

Duravit ve Philippe Starck tarafından tasarlanan banyo klozeti SensoWash® Starck f, etkileyici minimalist bir tasarıma sahiptir. Tüm bileşenlerin içindeki teknoloji daha da geliştirilmiş ve tüm teknoloji seramik gövdenin içine yerleştirilecek şekilde yeniden düzenlenmiştir. Sadece 40 mm yüksekliğe sahip düz klozet ve arkasında bulunan beyaz kapak gömme montajlı bir ünite oluşturur: Çağdaş tasarım ve mükemmel bir uyum içinde konforu arttıran teknoloji. Saf estetik ve zamanın ötesinde modernlik, tüm Duravit tasarım serilerinde mükemmel bir şekilde bir araya gelir.

SensoWash® Starck f uzaktan kumanda da başka bir ödül kazandı. Tutması rahat ve düz, zarif formu, serinin minimalist tasarım tarzını yansıtır. Uzaktan kumanda, yüksek tanıma değeri ve aşağı açılır tuş takımı düzeni ile dikkat çeker. Açıklayıcı tuşlar, kolay ve kullanıcı dostu kontrol sağlar. Alternatif olarak, banyo klozeti SensoWash® uygulaması ile yapılandırılabilir.