Duravit’ten 15 Farklı Banyo Mobilyası Serisi



Vitrifiye sektörünün dünyaca ünlü markası Duravit, Philippe Starck ve Seiger gibi tanınmış tasarımcılarla birlikte çalışarak ürettiği 15 farklı banyo serisi ile değişik beğenilere uygun, zengin ürün seçenekleri sunuyor. Duravit’in dolap ünitelerinden boy dolaplarına, hareketli dolap ünitelerinden tezgahlara uzanan zengin ürün çeşidi sayesinde her banyo için özel ölçülerde çözümler üretmek mümkün.Happy D., Starck, Change, Fogo, Paiova, Sundeck, 2nd Floor ve X-Large; Duravit’in popüler banyo serilerinden sadece birkaçı.

Banyoların günümüzde bir keyif merkezi olduğu düşünülerek Duravit, her zaman banyo ürünlerini seçilmiş materyallerden ve mükemmel işçilikten faydalanarak üretiyor. Son model otomasyon ve mükemmel el işçiliği Kara Orman detaycılığı ile birleşerek, Duravit’in köşeleri ustaca törpülenmiş, panelleri gövdeye mükemmel oturan dolaplarını yaratıyorlar. İlk bakışta göze çarpan gerçek ahşap kaplama ya da melamin reçineli dekor kaplama, parlak ya da mat, aynalı veya cam yüzeyler...Geniş çekmeceler, soft-close kapaklar, alüminyum kulplar... Banyolara estetik katan bu özelliklerin yanında, dolapların içindeki entegre prizler, manyetik şeritler ve raylar ile Duravit ürünleri fonksiyonellik sunmayı da ihmal etmiyor.

Özel banyo taleplerine de farklı opsiyonlarla cevap veren Duravit’in Change serisinde maviden sarıya değişen ayna üzerindeki ışıklar, banyoda kişinin ruh haline uygun ortamı hazırlamasını sağlıyor. Şık krom havluluklar ise dolap ünitesi ve lavabo arasında mükemmel bir uyum yaratan detaylardan bir diğeri.

Duravit’in estetik ve aynı zamanda fonksiyonel ürünleri arasında belki de en dikkat çeken, tezgahlar. Çanaklar, tezgah üstü ve tezgah altı lavabolar uygun kesiğe oturtularak yeterli raf alanı bırakıyor. İki lavabo alacak ene sahip tezgahlar, daha geniş kullanım alanını çekicilikle birleştiriyor. Duravit, banyo mobilyaları ile dikey veya yatay uzatılarak farklı ürünler yaratma imkanı sunarak, değişik zevklere özel tarzlar yaratılmasına olanak sağlıyor.