Duravit'ten Hidromasaj Sistemine Sahip Küvetler



Duravit’in köpükleri ışıklarla renklendiren eşsiz tasarıma sahip hidromasaj sistemine sahip küvetleri, yeni yıla dinamik ve keyifle başlamanızı sağlayacak.

Akıllı teknolojik sisteme sahip küvetler Blue Moon ve Sundeck Havuz, tercih ettiğiniz su sıcaklığını 24 saat koruyor ve köpük banyosunun ardından su masajı da yapıyor. Akıllı sistem, renkli LED'ler sayesinde atmosferik ışıklar ile istenen rahatlama ortamını sunuyor.

Küvetlerin tabanına yerleştirilmiş 24 adet "Durapearl" jet sistemi bulunuyor. 40’tan fazla jet ucuna sahip bu çok fonksiyonlu sistem hem büyük hava kabarcıkları hem de yumuşak bir su masajı yapıyor. Aynı zamanda suyu ve havayı karıştırarak vücudu çevreleyen ve rahatlatarak hafiflik hissi veren köpükler üretiyor. Sistem, köpük banyosundan su masajına su geçirmez kontrol paneli yardımıyla geçiriliyor.

Masajınızı nasıl istersiniz?

Sundeck ve Bluemoon havuz sistemleri güç masajından köpük banyosuna kadar uzanan seçenekler sunuyor. Güç sistemi yorgun boyun ve omuz kaslarının gevşemesine yardımcı oluyor ve dört geniş jet ucu ile gergin kaslar için güçlü bir masaj sunuyor. Küvetin kenarlarına yerleştirilmiş olan jet uçları, dört farklı kas grubuna yönelik çalışıyor ve masajın yoğunluğu da ayarlanabiliyor. Sırt ve ayak için daha yumuşak masaj yapan on adet ekstra döner jet de bulunuyor. Gevşeme sistemi ise özellikle rahatlatıcı etkisi ile güç grubu için ideal bir tamamlayıcı. Ayrıca havuz, günün stresini birlikte atmak ve dinlenmenin keyfini birlikte çıkarmak için yeterli iki kişilik alana sahip.