Duravit’ten Karakteristik Tasarıma Sahip Çanak Lavabolar



Duravit, estetik tasarıma sahip fonksiyonel ürünleri ile banyoları modern yaşam alanlarına çeviriyor. Duravit’in Bacino, Starck ve Ciottolo çanak lavabo serileri bir heykeltıraşın elinden çıkmışçasına estetik duruşlarıyla banyolarda yerini aldı.

Duravit’in çanak lavabo serileri ince ayrıntılarla bezenmiş tasarımlarıyla banyo mobilyalarıyla da kusursuz bir uyum sağlıyor. Zarif ve göz alıcı tasarıma sahip Bacino çanak lavabo, 15.5 cm yüksekliğe sahip. İtalyanca karşılığı “çanak” olan Bacino, üç ayrı modelde tasarlandı. Bacino'nun yuvarlak modeline ek olarak, köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgen ve kare modelleri tasarımın uzanacağı noktaları işaret ediyor.

Duravit Ciottolo serisi hem lavabo hem de sanat eseri duruşunda. Sieger Design tarafından Duravit için tasarlanan seri, banyo ürünlerine yeni standartlar kattı. Ciottolo serisinin esin kaynağı çakıltaşları. Çakıl taşlarını hatırlatan dairesel ve oval seramik kaseler, konsollarda veya gerçek ahşaptan tasarlanmış zarif dolap ünitelerinde konumlandırılıyor.

Phillipe Starck tasarımı olan Starck çanak lavabo serisinin tasarımında “öz, sonuçtur” felsefesiyle hareket edildi. Tazelik, temizlik, hijyen ve ruhu dinlendirecek sanatsal görüntü Starck serisi çanak lavabolarda hayat buluyor.