Duravit'ten Starck 1 Etajerli Lavabo



Tasarımcı Philippe Starck ve Duravit, tasarım klasiğinde küçük değişiklikler yaptı. Ürün 1994 yılında piyasaya çıktığında kova ve leğeni andıran antik formuyla lavabo ve makyaj ünitesi dikkat çekmişti.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Artık Starck etajerli banyo dolabı bir el yıkama alanından daha fazlasını sunuyor. Göz alıcı bir saklama alanı sağlıyor ve yapılan son yeniliklerle banyoları aydınlatıyor. Kapakları açıldığında opsiyonel LED aydınlatma iç kısmı parlama yapmadan aydınlatarak aranılan şeylerin kolayca bulunmasını sağlar. Led aydınlatma, etajerli banyo dolabı içindeki mat cama özellikle yumuşak bir görünüm verir. Yeni ayna da net bir görüntü sunar. Ayna üstü LED aydınlatma, tüm banyolar için sıcak bir atmosfer oluşturur. Dikdörtgen biçimi, yuvarlak formdaki konik lavabo ile kontrast yaratarak şık ve modern banyo tasarımları sunar.

Tasarım klasiği, beyazdan gece mavisine kadar yeni moda renklerde saten mat vernikle kaplanmıştır. Yüksek parlaklıklı Beyaz ve Siyah vernik kaplı üç farklı gerçek ahşap yüzey de mevcuttur. Her banyo için çok sayıda tasarım seçeneği sunar.