Duravit'ten Vero ve Fogo’nun Birlikteliği


Üç lavabo tasarımıyla başlayan, Duravit Vero serisi genişletildi. 60 cm genişliğindeki lavabolar ve karakteristik iki ayaklı krom çerçevelere 50, 80 ve 100 cm’lik ölçüler eklendi. Çeşitli genişliklerde el yıkama lavaboları, tezgah üstü lavabolar ve mobilya lavaboları sunan Vero, seriye eklenen küvet, klozet ve bidelerle, bireysel yıkanma alanı tasarımının her gerekliliğini yerine getiren bir banyo serisi halini aldı.


Vero ile uyumlu, dikdörtgen form için özel olarak tasarlanan konsollar ve tuvalet masalarıyla Fogo banyo mobilyası serisi ise tezgah üstü lavabolar ve mobilya lavaboları için destekleyici rolü üstleniyor. Yüksek dolaplar, seyyar saklama üniteleri ve ölçüye göre yapılan yatay şerit lambalı aynalar seriyi tamamlıyor. Seriye en son eklenen parçaysa bir aynalı dolap. Dolabın çevresine ulaşan farklı kapaklar her iki yanda bulunan aynaları ile daha ilk bakışta Fogo görünümünün özelliğini ortaya çıkarıyor.

Yeni Vero küvetler, 70, 75, 80 ve 90 cm’lik 'planlama dostu' genişliklerde sunuluyor. Farklı batarya alanı ile hem 170 cm’lik uzun tek kişilik hem de 180 ve 190 cm’lik iki kişilik modeller, tasarım tamamlıyor.