DYO’dan Yaz Neşesini Yaşam Alanlarına Taşıyan Renkler



Dyo renk uzmanları 2013 yaz modasının canlı ve parlak renklerden oluştuğunu söylüyor. Modadan dekorasyona her alanda etkisini hissettiren bu akımın en popüler temsilcilerini ise sarı, turuncu ve kırmızının farklı tonları oluşturuyor.

Enerji ve mutluluk dozunu artıran renkler: Sarı ve turuncu…

Dyo Sınav Sarısı, Begonya, Güz ve Tropik sarının farklı tonlarını yansıtan güzel seçimler sunuyor. Yaz mekânları için ideal bir ikili oluşturan sarı ve beyaz kombinasyonunu denemek isteyenlere Dyo uzmanlarının önerisi Kartepe.

Yaz sezonunun en popüler renkleri arasındaki turuncunun canlandıran etkisini evine taşımak isteyenler Turunç Çiçeği ve Yeni Somon’a göz atabilir. Dyo uzmanları, farklı tonlardaki turuncuyu bej, beyaz ve mavi tonlarıyla tamamlamanızı tavsiye ediyor. Çağıl, Kartepe, Belje Beji ve Akvaryum turuncunun yoğun enerjisini dengeleyecek Dyo renkleri.   

Denizin mavisi, yeşilin en güzel tonları ile doğaya dönüş…

Denizin ve gökyüzünün rengi mavi, huzurun ve dinginliğin de rengi… Aynı zamanda bu yaza damgasını vuran renklerden bir tanesi olarak göze çarpıyor. Mavinin turkuaz ve laciverte uzanan koyu tonları arasından zevkli seçimler yapmak mümkün. Dyo renk paletinden Gökçe, Mine ve Akvaryum bu trendi yansıtan favori renkler arasında.

Evlerde doğallığı, uyumu ve dengeyi sağlayabilecek yeşil, dekorasyonda uzun süredir devam eden doğaya dönüş akımını temsil ediyor. Bu trend Nil Yeşili, Tomurcuk, Fıstıki ve Çay Filizi renklerini, pembenin farklı tonlarını yansıtan Lilyum Pembe ve Hayal Pembesi ile bütünleyerek uygulanabiliyor.