E.C.A.’dan Yepyeni Bir Kombi: “Calora Dijital”



Elginkan Topluluğu’nun sektöründe lider markası E.C.A, ürettiği tasarruflu ürünler ile ülke ekonomisine ve aile bütçesine katkıda bulunmaya devam ediyor. Sektöründeki yenilikleri takip eden E.C.A, yüzde 100 Türk mühendislerince geliştirilen E.C.A. Calora dijital kombi ile tüketicilerine tasarruflu, çevreci ve üstün emniyetli yepyeni bir kombi daha sunuyor. E.C.A. Calora dijital kombinin en önemli özelliklerden birisi; kullanıcının kombi dijital ekranından on dokuz ayrı arızayı görebilmesi.

Dijital ekran ile gelen yüksek emniyet: 19 Farklı Arıza Anında Ekranınızda!
İleri teknoloji ile üretilen Calora Dijital kombide, çift haneli dijital ekran ile 6 LED’li ve 4 butonlu gösterge paneli bulunuyor. 750x454x340 mm ölçülerine sahip yeni ve şık tasarımı ile E.C.A. Calora Dijital kombi, tüketicilerine konfor ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. E.C.A. Calora Dijital kombi dijital ekranında, kalorifer devresi su sıcaklığı ve kullanım suyu sıcaklığını gösteriyor.

14 farklı emniyet sistemine sahip olan E.C.A.’nın bu yeni kombisi ayrıca, kullanıcısına 19 farklı arızayı ve 9 adet servis ayarını görüntüleme şansı sunuyor. Her türlü arızayı dijital ekranda göstermesi ve son 8 arızasını hafızasında tutması, kombinin yıllar boyunca yüksek emniyette ve güvenli kullanılması olanağını sağlıyor.

Baca gazı emniyet sensörü, aşırı ısınma emniyet sistemi, düşük su basıncı emniyeti, düşük voltaj koruma sistemi, alev sönmelerine karşı iyonizasyon kontrol sistemi, donma koruması, genleşme tankı, pompa blokaj koruması, su basınç şalteri, boşaltma vanası gibi 14 farklı emniyet sistemine sahip olan E.C.A Calora Dijital kombiler, otomatik by-pass sistemiyle tesisatı ve kombiyi koruma altına alıyor.

Yüksek verimlilik ve daha az enerji ile çalışıyor
Enerjinin verimli kullanılmasını sağlayan çevre dostu Calora Dijital kombi, otomatik purjörlü 3 devirli sirkülasyon pompasıyla daha az enerji tüketiyor. Her mekanda kullanılabilen kombi, paslanmaz çelik brülörü ile yüksek yanma verimi sağlıyor ve ateşleme esnasında oluşan zararlı madde emisyonları azaltarak, çevreci donanımlarıyla dikkati çekiyor.

Kontrol paneli kapağı açılmadan, dijital ekran ve LED’ler sayesinde çalışma fonksiyonlarının izlenebildiği Calora Dijital kombi; opsiyonel olarak sunulan dış hava sensörüne bağlanabilmesi sayesinde ortam sıcaklığını ayarlayabiliyor.

Oda termostatı bağlanabilme özelliğine sahip olan ECA Calora Dijital kombiler, uygun ısı ihtiyacı kadar ısı üreten ve böylece kombinin daha uzun ömürlü çalışmasını sağlayan modülasyon özelliği ile çalışıyor. Bu özelliği sayesinde, ısıtma konforunu yıllar boyunca en üst düzeye taşıyan kombi ile her türlü hava koşulunda, geçiş mevsimlerinde ve gece-gündüz fark etmeksizin en yüksek yanma verimi elde edilebiliyor.

İsterseniz sıcak su kullanım önceliğini iptal edebilirsiniz
24 kW bacalı ve 24/28 kW hermetik seçenekleri ile farklı kapasitelere sahip E.C.A Calora Dijital kombilerin, 28 kW’lık modelinde sıcak kullanım suyu önceliği iptal etme özelliği bulunuyor. 3 yıl garantili olarak satışa sunulan kombi, doğalgaz ve LPG ile kullanılabiliyor.

Ergonomik tasarımlı kumandası ile kullanım rahatlığı da sağlayan E.C.A Calora Dijital kombi, opsiyonel olan ve montaj kolaylığı sağlayan “tesisat montaj kiti/montaj braketi ve 5 adet kromajlı bakır boru” ile birlikte satışa sunuluyor. CE ve TSE belgelerine sahip olan ürün, E.C.A.’nın 7 gün 24 saat satış sonrası hizmeti ve yaygın servis ağı ile yıllar boyunca tüketicilerinin her an yanında yer alıyor.