E.C.A. SEREL, Çığır Açacak İnovatif Ürün Serisini Tanıttı



E.C.A. SEREL'in mutfak armatürü, fotoselli armatürler, banyo takımları, batarya serisi, tam yoğuşmalı kombiden oluşan şık, doğal ve hayatı kolaylaştıran yeni ürün serisinin lansman toplantısında konuşan ELMOR Şirket Müdürü Hakan Günderen, krizin tüm hızına rağmen yenilikçi arayışlarını daha da artırdıklarına dikkat çekti. Günderen, “Bu yıl birbirinden özel 7 inovatif ürün serisi yarattık. Ürünlerimizi, tüketicilerin karşısına 'sürdürülebilir farklılaşma' konsepti ile çıkarıyoruz. Dünyada çığır açacak bu yenilikçi ve iddialı ürünler ile sektörümüzde trend belirlemeye bu yıl da devam edeceğiz” dedi.

E.C.A. SEREL, mutfak armatürü, fotoselli armatürler, banyo takımları, batarya serisi, tam yoğuşmalı kombiden oluşan şık, doğal ve hayatı kolaylaştıran yeni ürün serisi için İbrahim-Demet Kutluay çiftinin kızları İrem ile birlikte oynadıkları 5 farklı reklam filmi çekti. Yeni ürünlerin ve reklam filminin lansmanı 18 Mayıs Salı günü Les Ottomans Otel’de gerçekleşti.




Dünyanın tek devlet destekli markalaşma programı Turquality’e seçilen 33 markadan birisi olan E.C.A. - SEREL, yeni ürün serisini ve İbrahim-Demet Kutluay ve kızları İrem Kutluay’ın birlikte oynadığı yeni reklam filmini 18 Mayıs Salı günü Les Ottoman’da gerçekleşen lansmanla tanıttı. Toplantıya İbrahim-Demet Kutluay çifti kızları İrem ile katılırken, E.C.A. SEREL yetkilileri de toplantıda hazır bulundu. Her filmde ayrı ürün ve özelliğin anlatıldığı toplam 5 farklı filmde oynayan Kutluay çifti, E.C.A. SEREL markasının sağlam ve güvenilir duruşunun, kendileriyle örtüştüğü için böyle bir projede yer aldıklarını dile getirdi.



“Yeni ürün serilerimiz dünyada çığır açacak”

Toplantıda konuşan Yapı Grubu ürünlerinin Satış ve Pazarlamasını gerçekleştiren ELMOR Şirket Müdürü Hakan Günderen, E.C.A. - SEREL markası olarak krizin tüm hızına rağmen yenilikçi arayışlarına ara vermeyip bilakis daha da arttırdıklarına dikkat çekerek “Elginkan Topluluğu olarak kullanıcılarımıza, konfor ve tasarrufu bir arada sunmak için, bu yıl birbirinden özel 7 inovatif ürün serisi yarattık. Ürünlerimizi, tüketicilerin karşısına “sürdürülebilir farklılaşma” konsepti ile çıkarıyoruz. Sadece Türkiye armatür pazarında değil, dünyada çığır açacak bu yenilikçi ve iddialı ürünler ile sektörümüzde trend belirlemeye bu yıl da devam edeceğiz” dedi.

Elginkan Topluluğu olarak yıllık 500 milyon dolar civarında cirolarının söz konusu olduğunu belirten Günderen, 200 milyon dolarının ihracat geliri olduğunu vurguladı. Gülderen E.C.A. markalı ”Armatür ve Teknik Mamuller ürün gruplarında liderliğimizi korumakta ve SEREL markalı Seramik Sağlık Gereçleri ürünlerinde ise liderliği hedeflemekteyiz” diye konuştu.

Toplam 9 milyon TL’lik yatırım

E.C.A. Isı Grubu Satış ve Pazarlama EMAS Şirket Müdürü Cahit Kose ise konuşmasına sektörle ilgili bilgiler vererek başladı. Isı sektöründe 2009 yılının son çeyreğinde ilk 3 çeyreğine göre başlayan düzelmenin 2010 yılında da devam ettiğine dikkat çeken Köse, “Ancak asıl iyileşme sürecinin 2010’nun 2. altı ayında olacağı tahmin ediyoruz. 2009 ilk 3 çeyrekte %19 daralma olurken, son çeyrekte sadece %6,5 daralma olmuştur. Negatif büyümenin artışı azalmıştır. Bu olumlu gelişmelerin etkileri 2010’nun ilk 3 ayında kendini daha net göstermektedir” dedi.

Isı grubu olarak faaliyeletlerine de değinen Köse, “2009’da yani kriz yılında kombi satış adetlerimizi iç piyasada yaklaşık %7 oranında artırarak büyüme gerçekleştirdik. 2010 yılında da geçen sene olduğu gibi kombi satış adetlerimizde yaklaşık %7 oranında büyüme hedefliyoruz. 2009 yılı ciromuz 137.000.000 TL civarındadır. 2010 hedefimiz ise 150.000.000 TL civarındır” dedi.

Köse, Isı Grubu olarak bu yıl toplam 9.000.000 TL yatırım harcaması öngördüklerini sözlerine ekledi.

'Sürdürülebilir farklılaşma' konseptini ön plana çıkaran E.C.A. SEREL'in 'PRIMEMIX' ürün serisi, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye’nin yapı malzemesi alanındaki ilk ürün ödülü olan Altın Çekül'ün 2010 yılı "Teşvik Ödülü"ne layık görülmüştü.