E.C.A-SEREL Dünyasının Yeni Adresi: eca.com.tr



Türkiye yapı ve ısı sektörünün lider markalarından E.C.A-SEREL, tüketiciler ve profesyoneller için çok fonksiyonlu bir web sitesi hazırladı. E.C.A-SEREL dünyasını yeniden keşfedeceğiniz eca.com.tr, ürünlerin özelliklerinden birbirinden şık tasarımlı görsellerine, kataloglardan ürün fiyatlarına kadar birçok konuda karar vermeyi kolaylaştıran bölümler yer alıyor.

Elmor Design Plus ile özel tasarımınızı yapın

Tüketicilerin ve sektör profesyonellerinin farklı ihtiyaçlarını karşılamak üzere en son teknoloji programlarla hazırlanan sitenin içerisindeki 'Elmor Design Plus' bölümünde, banyo ve mutfak projelerinde profesyonellerin ihtiyaç duyacakları en küçük detaylar dahi gerçeğe en yakın görüntülerle sunuluyor. Armatür, küvet, seramik sağlık gereçleri, seramik kaplama malzemeleri, ankastre duş sistemleri, bedensel engelliler için özel tasarlanmış banyo aksesuarları ve mutfak mobilyalarını içeren ürünlerin anında projelendirilmesini sağlayan Elmor Design Plus, ıslak hacimlerdeki tüm proje çözümlerini sunarken, projenin bütçesinin de kolayca hesaplanabileceği özel bir fonksiyona sahip.

Isı kaybı programı ile mükemmel ölçüm

Sitede yer alan ısı kaybı hesap programı, kesin ve yaklaşık olmak üzere iki yöntemle hesaplanabiliyor. Çizim desteğiyle de yaklaşık hesapta bir daire / mekanın, kesin hesaplamada ise kat ve dairelerin ayrı çizimlerini oluşturmak ve çoğaltmak mümkün olabiliyor.  Bu sistemde, panel radyatör seçimi, 90/70 oC, 75/65 oC ve 55/45 oC ısıtma sistemlerine göre istenilen tiplerde manuel ya da otomatik olarak seçibiliyor. Panel Radyatör dışında Pompa, Brülör, Genleşme Deposu, Boyler ve Güvenlik Boruları seçim olanakları da yer alıyor. Ayrıca yapılan hesapların ve çizimlerin printer çıktısı alınabiliyor.

Armatürden küvete, kombiden panel radyatöre kadar tüketicisine geniş bir ürün yelpazesi sunan eca.com.tr sitesinde, Elginkan Topluluğu çatısı altında faaliyet gösteren 20 şirket ve Elginkan Vakfı hakkında bilgiler de yer alıyor. E.C.A - SEREL’in ürün grupları arasında armatürler, duş sistemleri, kromajlı banyo aksesuarları, seramik sağlık gereçleri, küvet ve duş teknikleri, seramik kaplama malzemeleri, gömme rezervuar, banyo ve mutfak dolaplarıyla birlikte, ısı grubu ürünlerini de görmek mümkün.

E.C.A’nın ısı grubu ürünleri arasında ise kombiler, döküm ve panel radyatörler, merkezi ısıtma sistemleri, şofbenler-termosifonlar, klimalar ve doğal gaz sayaçları ile su tesisatı-doğal gaz vanaları bulunuyor. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan web sitesinde ayrıca, E.C.A - SEREL ürünlerine ait satış ve servis bilgileriyle kampanya ve duyuruları tüketicilerin bilgisine sunuluyor.