E.C.A-SEREL UNİCERA'da Detoks Yapacak



E.C.A, fark yaratan tasarımlarını 23. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı UNİCERA’da sergiliyor. E.C.A-SEREL, 2011 fuar standının tasarımını, su kaynaklarının bilinçsizce kirletildiği ve harcandığı dünyamızın bir detoksa ihtiyacı olması anlayışı ile oluşturmuş. Sağlıklı bir detoks uygulamasında, tıpkı fuar süresinde olduğu gibi 3-5 gün yaşanan yoğun arınmanın tüm sene sürecek olan etkisi, markayı parlatma kavramıyla simgelenmiş. Yenilenme ve arınma hücrede başladığı için stand kabuğu hücre dokusundan esinlenerek yaratıldı. Bu konsept, şeffaflık ve duruluk hücre zarını simgeleyen tüllerle tamamlanmış.

Stand konsepti, E.C.A.-SEREL markalarının teknoloji ve tasarım konularındaki yenilikçi tavrı, su ve çevre dostu yaklaşımının vurgulanması, markanın yenilenen yüzünün 'detoks-markayı parlatma' bakış açısıyla ele alınması olarak belirlenmiş.

50 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan E.C.A.-SEREL markasının vizyonel bakışaçısı ile banyolar artık sadece yıkanma, temizlenme değil, arınma işlevinin yerine getirildiği mekanlar. Değişen kullanıcı profili ve temizlik alışkanlıkları, beraberinde banyoların eve gelindiğinde ilk adım atılan yer haline gelmesini getiriyor. Bu durum, banyoların bilinen fonksiyonlarının ötesinde bir yaşama mekanı olarak ele alınmasını ortaya çıkarıyor.