E.C.A'dan İnovatif Ürün Atağı



E.C.A, kullanıcısına konfor ve tasarrufu bir arada sunmak için birbirinden özel yedi inovatif ürün serisi üretti. Dünyada patentini aldığı akıllı armatürü Primemix’in yanı sıra E.C.A, Türkiye’de desenli armatürü üreten ilk marka oldu.

Armatür kullanımında alışkanlıkları değiştirecek kadar iddialı olan E.C.A Primemix, su sıcaklığı ayarı ile su miktarı ayarını birbirinden ayırıyor. Bu teknolojisiyle kullanıcısının konforunu artıran ileri mühendislik çalışmasının bir ürünü olan Primemix, ilk olma özellikleriyle E.C.A’nın dünyada patentini aldığı en son ürünlerden birisi oldu. E.C.A’nın İznik desenli armatürü ise banyo ve mutfaklarında bütünlük arayanlara sesleniyor. Bu seride, sektör profesyonelleri ve tüketiciler istediği deseni seçebileceği gibi isterse kristal taşlı ya da pırlanta işlemeli armatür yaptırmak için E.C.A’ya sipariş verebiliyorlar.

E.C.A.’nın dünyada patentli ürün sayısı 20’ye çıktı

Elginkan Topluluğu’nun Manisa’daki ARGE merkezinde, tamamı Türk mühendislerince geliştirilen yeni nesil armatürleri, aynı zamanda enerji ve su tasarruflu özellikleriyle öne çıkıyor. Yenilikçi teknolojiyle üretilen ve pazarında farklılık yaratan ürünleriyle E.C.A, Primemix ve İznik desenli inovatif ürünleriyle, dünyada patentini aldığı armatür sayısını 20’ye çıkardı.

E.C.A’nın akıllı armatürü: Primemix

Akıllı armatür olarak nitelendirilen E.C.A Primemix, sıcaklık ve debisi ayrı ayrı ayarlanabilen modern tasarımlı ve fonksiyonel özelliklerle sahip yeni nesil bir armatür olarak tanımlanıyor. Estetik bütünlük içinde tasarlanan E.C.A Primemix, sade ve yalın çizgileriyle benzerlerinden ayrılıyor. Alışılmış çizgilerin dışında ve iddialı bir ürün olan E.C.A Primemix, banyo ve mutfak armatürlerinde, sıcak suyun kullanımı esnasında en çok karşılaşılan sorunlardan birisi olan, armatürün her açma-kapamadan sonra su sıcaklığının tekrar tekrar ayarlanması işlemine son veriyor.

İçerisinde dünya çapında patenti alınan özel bir mekanizma (kartuş) bulunan bu ürün, geleceğin armatürü olarak tanımlanıyor. 2009 yılı içerisinde piyasaya sürülecek olan E.C.A Primemix, su miktarı ve su sıcaklığı ayarını birbirinden ayırarak, kullanıcısına büyük kolaylık ve konfor sağlıyor. Fonksiyonelliğin ve ergonominin ön planda tutulduğu bu serinin tasarımında son derece yalın ve sade çizgiler kullanıldı.

Türkiye’nin ilk desenli armatürü: İznik serisi

E.C.A’nın İznik desenli armatürleri, geleneksel Türk motiflerinden esinlenerek üretildi. Dünya çapında patenti alınan özel bir metotla desenlendirilen bu yenilikçi ürün serisi ile banyoları ve mutfakları kişiselleştirmek ve kişisel zevklere göre şekillendirmek mümkün. İznik desenli seri ile kullanıcılar banyo aksesuarlarına uygun seçecekleri her desenle, banyolarını keyifli bir mekana dönüştürebilecekler.

E.C.A’nın fonksiyonel yeni nesil evye armatürlerinden E.C.A Akrobat, muhteşem özellikleriyle dikkati çekiyor. E.C.A Akrobat, yatayda ve dikeyde çıkış ucu hareket edebilen özelliği sayesinde kullanıcısına fonksiyonel ve ergonomik bir kullanım alanı sunuyor. Teleskopik sisteme sahip tasarımıyla uzayıp kısalabilen E.C.A Serea da, eşsiz tasarımıyla büyük tabak ve tencerelerin lavaboda rahatlıkla yıkanmasına imkan sağlıyor.

Tek kumanda ile kontrol edilebilen E.C.A Vinea ise, az çoktur ilkesine dayanarak, yalın çizgilerle tasarlandı. Ürün, sade ve fonksiyonel yapısıyla dikkati çekiyor. Lema, E.C.A’nın mutfağında farklılık arayanlar için tasarladığı, sıra dışı ve orijinal formuyla farklılaşa bir ürünü. E.C.A’nın Vera armatür serisi ise, birbiriyle uyumlu, modern ve yenilikçi çizgisiyle öne çıkıyor.