Ege Seramik, Yeni Serileri ile Cersaie Fuarı’ndaydı



Cersaie Fuarı, tüm dünyadan birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyonelin katılım sağlamasının yanı sıra, ihracatın yükselen grafiği sebebiyle de artan bir öneme sahip. Dünya seramik ve vitrifiye trendlerinin belirlenmesinde büyük paya sahip olan Cersaie Fuarı için Ege Seramik her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlıklarını özel olarak yürüttü. Yükselen global küçük ebat ve özel yüzey malzemesi trendlerini yeni koleksiyonu ve portföyü ile gösteren firma, Türk seramiklerini fuarda gururla temsil etti. 

Reklam Goruntulenme Bolumu

Yeni Autumn 2019 Collection serileri ile fuara katılım sağlayan Ege Seramik, Cersaie Fuarı’ndan müşteri ve sektör profesyonellerinin beğenisi ve yeni iş birlikleri kurarak döndü.

Wood Bridge: Wood Bridge, ahşap görünümde şıklığın yanı sıra farklılık arayanların tercihi. 80x80 cm büyük ölçüsü ile bütünsel bir görünüm yakalanmasını kolaylaştıran seri, kafesli tasarımı ve antrasit köşeleri ile mekanlara özgün bir görünüm kazandırıyor.

Moreno: Moreno serisi, tuğla görünüm şıklığına geçme kalıp ayrıcalığı ile sahip olmak isteyenler için tasarlandı.4 renk seçeneğine sahip seri geçme kalıbın yanı sıra ayrıca 30x60 cm ve 60x60 cm tasarımlı ürün seçeneklerine de sahip.

Montreal: Geniş renk ve ebat seçeneğinin beton konseptli tanımı Montreal serisinde buluşuyor. 5 renk alternatifi, 33x99 cm, 60x60 cm ve 60x120 cm ebat seçenekleri, rölyefli dekorları ve serinin 60x120 cm ölçülü seramiklerine uygulanabilir özel doku seçeneği ile Montreal farklı seçenekler sunuyor.

Force: Altıgen kalıbı ile Force serisi alışılmış seramik algısını yıkmak için tasarlandı. Sırlı granit yapısı ile yerden duvara tüm mekanlara uygun Force, 5 renk seçeneği ve mix desenli dekorlara sahip.

Mirandela: Pastel renkleri ve rölyefli tasarımı ile Mirandela sonbaharın romantik serisi. 10x30 cm küçük ebatlı ve 11 renk seçenekli seri, duvarları değiştiriyor.

Singapore: Singapore, gri ve siyah renkleri seramikle buluşturuyor. Seri, mix stone tasarımlı deseni ve rölyefli dekorlara sahip. Singapore 30x60 cm, 60xx60 cm ve 80x80 cm ebat seçenekleri ile üretildi.