Egeli Emlakçılar Ödüllerini Aldı



Finansbank, geçtiğimiz yıl konutta en çok satışa imza atan Ege'li emlak ofislerini ödüllendirdi. Swissotel Grand Efes Otel İzmir'de düzenlenen toplantıda emlakçılarla bir araya gelen Finansbank yöneticileri, yeni hedefler konusunda da bilgi verdi.

Finansbank Konut ve Oto Kredileri Kanal Yönetimi Birim Müdürü Erçin Demirkol, banka olarak 2009 yılında iyi bir hamle yaptıklarını söyledi. Bu hamlede en büyük destekçilerinin emlak ofisleri olduğunu kaydeden Demirkol, inşaattaki canlılığın 2011 yılında da artarak devam edeceğini ifade etti. Demirkol, "Konut pazarında her zaman yer alan bir Finansbank var. Bu pazar hızla büyüyecek. 2015 yılına varıldığında konut satışlarının 88 milyar dolar ile 120 milyar dolar arasında büyüklüğe ulaşacağını tahmin ediyoruz. Gelecekte sizlerle bu büyüyen pazarda yürümeyi arzu ediyoruz" dedi. Konut kredilerinde Nisan ayında yeni bir rekora imza atıldığını hatırlatan Demirkol, kredi hacminin 654 milyon liraya ulaştığını açıkladı. Demirkol, ancak son 2 haftadır satışlarda düşüş gördüklerini dile getirdi.

Yeni Asır Emlak'a abonelik hediyesi

Finansbank Konut ve Oto Kredileri Kanal Yönetimi Birim Müdürü Erçin Demirkol, emlak ofislerini teşvik etmeye devam edeceklerini, başarılı olan emlakçılara Yeni Asır'ın kurduğu emlak portalına abonelik hediye etmeyi planladıklarını ifade etti. Konuşmalarının ardından geçen yıl birinci olan Karşıyaka'daki Köycüler Emlak'a, ikinci olan Torbalı'dan Hüsmanlar Emlak'a ve üçüncü olan Denizli'den Güney Emlak'a plaket verildi.