Ege’nin İlk Golf Projesinde Daire Fiyatları 73 Bin Euro’dan Başlıyor



Kuşadası International Golf Resort Projesi, Kuşadası-Söke karayolu üzerinde, Kıranta Mevkii’nde 250 m yükseklikte, bir tarafta Ege Denizi ve Samos Adası, diğer yanda Söke Ovası ve Milli Park manzaralarına sahip 1466 dönüm alan üzerine kuruluyor. Projenin ilk etabı olan ve AVIARY (Kuş Kafesi) olarak tanımlanan bölümde satışa sunulan değişen büyüklüklerde ve çeşitli tiplerde 294 adet konutun fiyatları 72 bin 854 Euro ile 247 bin 345 Euro arasında değişiyor.

ÖZYER GRUP şirketlerinden Artev Global tarafından geliştirilen projenin satış ve pazarlaması RE/MAX Pasha tarafından gerçekleştiriliyor. Projenin ilk etabında, apart, bitişik villa ve müstakil villaları kapsayan, 46 – 130 net metrekare arasında ve  1 odalı 1 banyolu tiplerden 4 odalı 3 banyolu tiplere kadar pek çok seçenek yer alıyor. 

İspanyol Aymerich firması tarafından tasarlanan ve 650 dönüm alan üzerine kurulan golf sahası, USGA (United States Golf Association) standartlarında inşa ediliyor. 650 dönümlük arazinin doğal engebeli bir yapıya sahip olması ve her iki 9 delik arasındaki 100 m’ye varan yükseklik farkı nedeniyle zorlayıcı ve zevkli oyun olanakları sunduğundan golf severler için çok cazip bir saha haline geliyor. Golf sahasının yanı sıra proje kapsamında, basketbol, voleybol, restoran, cafe, aquapark, spa, güzellik ve terapi merkezi, yer satrancı, bilardo, masa tenisi, dart, sera, şehir merkezine servis, yönetim binası, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzları, sauna ve Türk hamamı, spor salonu, alışveriş merkezi, çocuk parkı, açık hava sineması, mini golf, tenis kortları gibi sosyal aktiviteler de bulunuyor.

Kuşadası International Golf Resort’te her ev, manzaradan maksimum oranda yararlanabilmesi için bir kısmı denize, bir kısmı ise golf sahalarına karşı konumlandırılıyor.

Kiralama Servisi ile ek gelir olanağı

Kuşadası International Golf Resort’te ev sahiplerine 'Kiralama Servisi' olanağı da sunuluyor. İsteyen ev sahipleri, 15’ten fazla uluslararası kiralama acentesinin desteği ile evini boş kaldığı dönemlerde kiraya verebilecek. Böylece, yılın ortalama 10 ayı boş ve atıl kalan yazlık konutların aksine, ev sahipleri evlerinden ek gelir elde edebilecekler.