Ege’nin İncisinde Modern Yüzlü Proje



İzmir’de, şehrin merkezi Alsancak’da, limanın hemen karşısında, 20 kat ve toplam 66 ünite konuttan oluşan Aksoy Residence, Efes antik kentinde bulunan Celsius Kütüphanesi’nden esinlenilerek tasarlandı. Tümü deniz manzaralı dairelerden oluşan Aksoy Residence’ın satış ve pazarlamasını, RE/MAX Trio Ofisi gerçekleştiriyor.

Erdil İnşaat tarafından yapılan Aksoy Residence’da, büyüklükleri 100m² ile 360m² arasında değişen daireler, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon olmak üzere farklı alternatiflerden oluşuyor. 80 metre ve 20 kattan oluşan projede, dairelerin tamamında bulunan, açılabilir pencereler ve balkonlar sayesinde manzaranın ve denizin keyfine varılabiliyor. Bina tasarımında, Efes antik kentinde bulunan Celsius Kütüphanesi’nden esinlenilen, manzara, ulaşım ve güvenliğin ön plana çıkarıldığı Aksoy Residence, İzmir’in modern yüzünü yansıtan bir proje olma özelliğini de taşıyor.

İstekler doğrultusunda iç mekan tasarımlarının da yapılabileceği projede, spor merkezi bünyesinde sauna ve masaj ile 24 saat resepsiyon ve güvenlik hizmetleri de bulunuyor. Yerli ve yabancı markalardan 80 mağazanın yer aldığı 16.000m² alışveriş merkezi ile alt katında alışveriş merkezi olan ilk ve tek residence olma özelliğini taşıyan projede, bunun dışında 7 sinema salonu ve food court da bulunuyor.