EIF 2012 - Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı



Dünya gündeminin birinci sırasını iştigal eden "enerji" konusu, artan dünya nüfusu ve yakın gelecekte tükenmesi beklenen enerji kaynakları sorunu ile ilişkili olarak küresel boyutta değerlendirilmesi gereken bir sorun olarak nitelendiriliyor. Enerji politikaları ise sadece ülkelerin kendi iç sorunu olmaktan çıkmış durumda. Bu konuda atılan adımlar dünya genelini etkiliyor.

Söz konusu hususlar çerçevesinde, dünya ve Türkiye enerji piyasalarındaki son durumun ele alınıp tartışılacağı "Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı - EIF 2012" uluslararası arenada önem taşıyan bir organizasyon. "EIF 2012" Enerji Kongresi'nin, Türkiye ve diğer birçok ülkeden çok sayıda üst düzey yetkiliyi bir araya getirmesi ve böylelikle sektörün geleceğine yönelik hususları değerlendirme fırsatı yaratması bekleniyor.

Kongre; 4-5 Ekim 2012 tarihlerinde ATO Congresium ANKARA International Convention & Exhibition Centre’de gerçekleştirilecek. Kongreye yerli ve yabancı pek çok enerji firması yetkililerinin yanısıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri iştirak edecek.

Dünyada ve Türkiye’de enerji üretimine ilişkin çok çeşitli konuların tartışılacağı bir platform olan "EIF 2012" Enerji Kongresi, Global Enerji Derneği tarafından T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleşecek. Kongrenin amacı, çeşitli enerji kaynaklarının ve enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en son gelişmeler ile uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alınabileceği bir ortam oluşturulması olarak tanımlanıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt olmak için tıklayınız.