Ekolkent’te Ailelere Özel Seçenekler



İstanbul’un gelişmekte olan yaşam merkezi Kurtköy’de, Koç ve Sabancı Üniversitesi kampus yolları üzerinde, E-6 Otoyolu gişelerine 400 metre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 5 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakikalık mesafede, 4 blok ve toplam 160 daireden oluşan Ekolkent, geniş bahçe ve yeşil alanları ile aileler için keyifli bir yaşam sunuyor. Ekolkent’in satış ve pazarlamasını RE/MAX Taba Ofisi gerçekleştiriyor.

Şehrin yanıbaşında, şehrin karmaşasından uzak, yeni yerleşim merkezlerinden Kurtköy’de, geniş bir bahçe ve yeşil alan içerisinde, çocuk oyun alanları ve açık otoparkın bulunduğu proje, 9’ar katlı 4 bloktan oluşuyor. Büyüklükleri 130 metrekare, 3 oda ve 1 salondan oluşan 40 dairenin bulunduğu Ekolkent, aileler için keyifli ve modern bir yaşam sunuyor. Voleybol ve basketbol sahalarının da yer aldığı Ekolkent, 10 bin metrekare arazi üzerinde yeralıyor. Doğalgaz kombi sistemi kullanılan projede, her blokta çift asansör bulunuyor.

Harmandere yolu üzerinde, bölgedeki sağlık merkezi, okul ve üniversiteler ile otoban gişelerine ulaşımın kolay sağlanabileceği yollarla bağlantılı bir mevkide bulunan projede fiyatlar, kat ve konumlarına göre 135 bin YTL ile 160 bin YTL arasında değişiyor.