“Ekonominin Başkenti ve Avrupa’nın Bir Numaralı Gayrimenkul Yatırım Şehri İstanbul’da Deprem Nasıl Bir Ekonomik Risk Oluşturuyor?”



Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak’ın moderatörlüğünde “Ekonominin Başkenti ve Avrupa’nın Bir Numaralı Gayrimenkul Yatırım Şehri İstanbul’da Deprem Nasıl Bir Ekonomik Risk Oluşturuyor?” adlı panel 4 Mart Cuma günü Fulya Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleniyor.

“Yapıda Yeni Ürünler Fuarı” Türk ekonomisi ve inşaat sektörü için önem arz eden deprem konusunu ele alıyor. Panel kapsamında; ‘Beklenen İstanbul depremi ekonomimizi nasıl etkileyecek?’, ‘Hangi sorunlar bizi bekliyor?’, ‘Önlemler neler olacak?’, ‘Gayrimenkul yatırımları nasıl etkilenecek?’ sorularına cevap aranacak.

“Ekonominin Başkenti Ve Avrupa’nın Bir Numaralı Gayrimenkul Yatırım Şehri İstanbul’da Deprem Nasıl Bir Ekonomik Risk Oluşturuyor?” adlı panelin konuşmacıları arasında Gazeteci Nemci Çiçekçi, Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, MMI Mortgage Group Başkanı Alp Demirler, FAF International Türkiye Müdürü Mustafa Özdemir ve Prof. Dr. Şener Üşümezsoy yer alıyor.

Moderatör: Celal TOPRAK (Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı)

Panelistler:

Necmi Çiçekçi (Gazeteci)

İbrahim Ekşi (Hektaş İnş. Yön. Kur. Bşk.)

Alp Demirler (MMI Mortgage Group Başkanı)

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy

Mustafa Özdemir (FAF International Türkiye Müdürü)