'Elite Side'de Satışlar Başladı



Şua İnşaat'ın Pendik'te inşasına başladığı Elite Side projesinde satışların başladığı bildirildi. Şua İnşaat'tan yapılan açıklamada, 25 bin metrekare arsa üzerinde inşasına başlanan Elite Side projesinde uygulanan fiyatların bölgeye kıyasla düşük seviyelerde tutulduğu, metrekaresi 2 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunulan Elite Side'ın toplamda 7 bloktan oluştuğu, projenin 3'ü ikiz blok biri tek blok olarak tasarlandığı belirtildi.
    
Elite Side'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 6 adet de ticari ünitenin yer alacağı projede ticari üniteler alt blok olarak tasarlanıp giriş çıkışlarının site dışında tutulması sağlandı ve peyzaj alanından kısıtlamanın önüne geçildi.
    
Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Şua İnşaat olarak bugüne kadar inşa ettikleri konutlardaki öncelikli amaçlarının çevre ve müşteri odaklı olduğunu vurgulayarak, ''Şua İnşaat bugün, geldiği noktaya bu ilkeler doğrultusunda ulaşmıştır. Aynı amaç doğrultusunda Pendik'te de son derece modern ve çevreye saygılı bir projenin inşasına başladık. Elite markalı konutlarımızın en yenisi olan Elite Side projemizle Şua İnşaat kalitesini en iyi şekilde yansıtacağız'' dedi.

Satışların başladığı ilk haftada yoğun talep aldıklarını ve büyük kısmının oturumcu ağırlıklı olduğunu belirten Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı ise ''Projemizi kalitesine kıyasla düşük fiyatlarla satışa sunduk. Elite Side'da kısa süreliğine geçerli olacak lansman fiyatlarıyla dairelerin metrekaresi 2 bin liradan başlıyor. Bugün Elite Side projemiz için yüzde 60 oranında prim getireceğini söyleyelim ama bu miktarın 2013 olarak belirttiğimiz teslim sonrasındaki dönemde aşılacağına da inandığımı belirtmek isterim''' ifadelerini kullandı.