En Güzel Balkon Kimin?



DHA'nın haberine göre, Antalya'da 'En Güzel Balkon Yarışması'na başvurular 1 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmada, balkonları dereceye giren adaylar, 5 yıldızlı otelde 2 gece , 3 gündüz tatille ödüllendirilecek.

TÇD Başkanı Remziye Kartal Rosenblat, rengârenk çiçeklerle güzelleştirilmiş balkonlardan dijital görüntülerin derneğin temizcevre.org internet sitesine ya da remziyekartal@gmail.com e-posta adresine gönderilmesi gerektiğini hatırlattı. Rosenblat, "Başvurulara ad-soyad, meslek, adres ve telefon numarası gibi bilgiler de eklenecek. Jürimiz temmuz ayı içinde başvuruları yerinde değerlendirip, ilk üçü belirleyecek" dedi.

Okullarda yarışma ve sergi

TÇD Yönetim Kurulu, ' Dünya Çevre Günü' etkinlikleri kapsamında, ilk ve orta dereceli okullar arasında şiir, resim ve fotoğraf yarışması düzenleme, ANSAN Sanat Galerisi'nde 20 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında resim, fotoğraf, seramik, geleneksel el sanatları sergisi açma kararı da aldı. Okullardaki yarışmada, her kategoride eserleri ilk üçe giren öğrencilere para ödülü ve çeşitli hediyeler verilecek.