En Küçük Sıva Altı Ankastresi Artema’da



Artema, 36. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul bünyesinde düzenlenen Altın Çekül Yarışması’nda  “Artema - Minibox Ankastre Sıva Altı Grubu” ile ödül kazandı. Ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve Artema’nın hedeflerini öğrenmek için Artema Pazarlama Müdürü Şemun Alp Biber ile bir araya geldik. Biber, ödüllü ürünlerinin avantajlarını şöyle anlattı; “ Son kullanıcı bu ürünü görmüyor ama onlar için önemli avantajlar sağlıyor. Duş ve lavabolarda kullanılan sıva altı ankastre her ürün için farklı şekilde kullanılır. Yeni tasarımla evini yenilemek isteyen kişi sadece armatürünü değiştirip, tadilat yapmak zorunda kalmayacak. Yani tüm ankastre ürünlerin kullanılmasına olanak sağlanacak. Bu ürünü tasarlarken dünyanın en küçük ürünü olmasını da sağladık. Böylece hızlı ve kolay montaj yapılıyor. Mimar ve müteahhitler de bu ürün ile proje başında tercih yapmak zorunluluğundan kurtuluyor. Böylece müşteri isteklerine göre seçim yapılıyor.”

“Rekabet fiyatla olmuyor”

Biber, Eczacıbaşı Grubu’nun AR-GE ve inovasyona gereken önemi verdiğini söyledi. Biber, “ Artık rekabeti fiyatla yapmak mümkün değil. Bu nedenle inovatif yolda ilerlemek gerek” diye konuştu. Biber, inşaat sektörünün 2012 yılını büyüme olmadan kapadığını ifade etti.  2013 için umutlu olduklarını belirten Biber, “ Yılın ilk üç ayına göre hedeflerimize ulaşacağız. Kentsel dönüşüm ve yabancılara mülk satışı da büyümede etkili olacak” dedi.

Minibox Ankastre Sıva Altı Grubu’nun farkı ne?

Artema - Minibox Ankastre Sıva Altı Grubu, tüm ankastre ürünlerin kullanılmasına olanak sağlaması, tamamen yerli hammadde ve insan kaynaklarını kullanması, daha az malzeme kullanılması ve montaj-demontaj kolaylığı sağlaması, yalın ve küçük boyutlu tasarımı, ankastre batarya değişimlerinde mevcut yapıya müdahaleye gerek duyulmaması gibi özelliklerle ön plana çıkıyor.