ERA Türkiye Sektörel Bilgiye REIDIN ile Ulaşacak



Sektörün en önemli sorunları arasında itibar ve güven sorununu gösteren ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, işbirliğinin önemini şöyle özetledi:

“Sektörün ihtiyacı olan nitelikli bayi ve danışmanların sayısını artırırken, nitelikli bir kazanım sağlamayı amaçlıyoruz. ERA Türkiye’nin tüm iş ortaklarının sektörel bilgi ve analizlere ulaşmalarını sağlamak için REIDIN.com ile çok önemli bir işbirliği gerçekleştirdik. Bayilerimiz bu sayede piyasanın nabzını tutarak, strateji geliştirebilecekler”.

Türkiye’de son dönemde oldukça yol alınmasına rağmen gayrimenkul sektöründe şeffaflığı ve güveni arttıracak çalışmalara ihtiyaç olduğuna dikkat çeken REIDIN Türkiye CEO’su Ahmet Kayhan ise, “Sektörün bilgiye dayalı kararların alındığı, ölçülebilir ve karşılaştırılabilir olması sadece kurumsal yatırımcılar için değil bireysel yatırımcılar, geliştiriciler ve düzenleyici kurumlar için de gerekli. ERA Türkiye ile yaptığımız bu işbirliği ile sektörde hizmet kalitesinin yükseleceğini, tarafsız, güvenilir ve bilimsel rapor ve bilgilendirmenin öneminin hem alıcı, hem de satıcılara daha kolay şekilde ulaştırılacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.