Erpen, Serilerine Smartline ve Comfortline Adlı 2 Yeni Ürün Ekledi



Erpen, İstanbul Radisson SAS Otel’de düzenlediği “2004 Yeni Hedefler” toplantısında bayileriyle buluştu.

Erpen Genel Koordinatörü Erdoğan Yıldırım, mevcut 5 seriye, Smartline ve Comfortline adlı 2 yeni seri eklediklerini söyledi.PVC Kapı ve pencere sektörünün önde gelen isimlerinden Erpen, Radisson SAS Otel'de düzenlediği "2004 Yeni Hedefler" toplantısında İstanbul bayileri ile buluştu. Yaklaşık 300 bayının katıldığı toplantıda Genel Koordinatör Erdoğan Yıldırım, mevcut 5 seriyle birlikte, 2 yeni ürün olan Smartline ve Comfortline ile ilgili bilgileri Erpen bayilerine aktardı.

Toplantıda bir konuşma yapan Marmara Bölge Müdürü Hüseyin Almacı, PVC sektörünün 2003 yılını değerlendirirken, 2004 yılında piyasaya sunulacak yeni seriler ve yapılacak yeni atılımlarla pazardaki paylarını büyüteceklerini belirtti. Şişecam, ASS, Maco ve BzzzX firma yetkilileri ise cam, conta ve PVC Kapı pencere aksesuvarları konularında bayileri bilgilendirdi.
Ayrıca toplantıda, 2004 yılında yapılacak reklam çalışmalarıyla ilgili bilgi aktarılırken, yeni başlayan reklam kampanyasının filmleri de bayilere gösterildi.

Komedyen Ateşböceği Yalçın'ın sunuculuğunu üstlendiği, Mustafa Uğur ve Lara'nııı şarkılarıyla renklenen gala yemeğiyle sona eren gecede, bayiler hem eğlendiler hem de yorgunluk attılar.