Ustalar Okul Sıralarında



Avrupa Birliği (AB) kriterlerine uyum sürecindeki Türkiye'nin inşaat alanındaki açığını Blue Safe Mavi Kale ısı yalıtım sistemleri kapatıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sertifikalı "Dıştan Isı Yalıtımı - Mantolama - Geliştirme ve Uyum Kursu" açan Blue Safe Mavi Kale, AB standartlarına uygun yalıtım ustaları yetiştirmeye hazırlanıyor.

İlki 19 - 23 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan kurs ile ısı yalıtımının usta kişiler tarafından yapılmaması durumunda binaya sağladığı faydaların en aza indiğinin altı çiziliyor ve mantolamanın önemi bir kez daha vurgulanıyor.

Katılımcı ustalardan hiçbir ücretin istenmediği Blue Safe Mavi Kale "Dıştan Isı Yalıtımı - Mantolama - Geliştirme ve Uyum Kursu", hem teorik hem de uygulama derslerini içeriyor. Özel olarak hazırlanan sınıflarda ve uygulama eğitim merkezlerinde verilecek olan kurs, toplam bir hafta sürecek. İlk etapta her eğitim dönemi için 24 ustanın eğitiminin hedeflendiği kurs programında, talep olması durumunda bu sayı 48'e kadar çıkabilecek.

www.mavikale.com/tr/