Eskişehirliler'e Yeni Konut Müjdesi



Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, dar gelirli vatandaşlar için, Çankaya Mahallesi'nde Vadişehir Konutları adıyla bin 72 konut yapılacağının müjdesini verdi.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı dar gelirli vatandaşlara yönelik, 2005 yılında temellerinin atıldığı ve kısa süre sonra teslim edilecek olan 2 bin 118 konutluk Ihlamur Kent Projesi' nin ardından, hemşerilerini sevindirecek bir adım daha attı ve Vadişehir Konutları'nın müjdesini verdi. Yine dar gelirli vatandaşların, Çankaya Mahallesi'nde Ihlamurkent Konutları'nın doğusunda kalan 142 hektarlık bölgede bin 72 konut yapımı ile ev sahibi olmalarını sağlayacak olan Odunpazarı Belediyesi, bu haberi bekleyen bir çok vatandaşın yüreğine su serpti.

72, 86, 110 ve 126 metrekarelik 4 konut tipine sahip olacak Vadişehir Projesi'nin sosyal donatıları olarak belirlenen bir ilköğretim okulu, bir lise, bir kreş, bir cami, bir spor salonu ve bir ticaret merkezi tamamlanarak konutların teslimatı yapılacak. Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, 20 Mart 2007'de Toki tarafından ihalesi yapılacak olan Vadişehir Konutları' nın katılım şartları ve müracaat tarihinin henüz belli olmadığı, çalışmalar tamamlandığında yazılı ve görsel basın aracılığı ile Eskişehirliler'e duyurulacağı belirtildi.