Eston'un Yeni Projesi Satışa Çıktı



Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, inşaat sektöründeki 55 yıllık güçlü tecrübelerini geçen yıl satın aldıkları Eston Şehir’e yansıttıklarını vurgulayarak, “Eston Şehir Mahallem çok özel bir proje oldu. Bu projemizle, evdeki huzuru ve mutluluğu mahalleye de taşıyoruz. Çocuklarımıza çocukluğumuzdaki sıcak mahalle hayatını armağan ediyoruz” diye konuştu.



Eston Şehir Mahallem, özellikle az katlı mimarisi ile dikkat çekerken, yüzde 70’i aşan ve ağırlığı yeşil olan açık alanlarıyla da büyük fark yaratıyor.


Polatyol’un, 55 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren, gücünü uluslararası arenada kanıtlamış bir grup olduğunu kaydeden Celaleddin Polat şöyle konuştu: “Tamamlandığında 1,6 milyon metrekare arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak Eston, Polatyol olarak imza attığımız önemli projelerin yanında çok özel bir yere sahip. Eston Şehir Mahallem için çok özendik. Az katlı, yeşille, ağaçla, sosyal yaşamla iç içe bir yaşam hayal ettik. Bu amaçla dünyanın öncü mimarlık ofislerinden biriyle, Swanke Hayden Connell ile çalıştık.”

Reklam Goruntulenme Bolumu


Toplam 68 dönüme yayılan projenin 47 dönümü açık alan olarak tasarlandı. Bu alanın 26 dönümü yeşil alan. Her biri bahçeli, teraslı veya balkonlu olan dairelerin pencereleri, gün ışığını en fazla alacak şekilde yerden tavana kadar yükseliyor. Tamamı alçak katlı olan ve bahçe katı ve dubleks seçeneklerinin yer aldığı bloklar projedeki konumuna göre Tepe Evler, Sıra Evler, Yamaç Evler ve Vadi Evler olarak adlandırıldı. Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. Toplam ünite sayısı 315 olan projenin yatırım bedeli 45 milyon dolar.