Evlerde Fonksiyonelliğin Adresi: Moon



Ev modasının öncü isimlerinden Bellona, yeni Moon serisinin devamı olan  koltuk ve köşe takımlarında  da  ‘zero wall’ özelliğiyle fonksiyonelliği garantiliyor. Duvara sıfır vaziyette yaslı iken açılıp sandık ve yatak olabilme özelliğine sahip Bellona Moon koltuk ve köşe takımları evlerde büyük kolaylık sağlıyor.

Bellona Moon koltuk takımı, bir adet üçlü, bir adet ikili ve iki adet tekli üniteden oluşuyor. Kendine özgü şık kapitone deseni, kol döşemeleri ve sağlam duruşuyla tüketicilerin beğenisine sunulan Moon koltuk takımı ayrıca sahip olduğu spor hatları, kollarda ve alt bazada ahşap desenli deri kullanımı, günlük kullanıma yönelik fonksiyonlarıyla da dikkat çekiyor.



Seride yer alan bir diğer ürün olan Bellona Moon köşe takımı ise; bir adet üçlü, bir adet ikili ve bir adet köşe ünitesinden oluşuyor. Ahşap desenli deri uygulamalı köşe ünitesi, üçlü ve ikili koltukların mekanın durumuna göre birbiri ile yer değiştirebilme özelliğiyle ön plana çıkan Moon köşe takımı, esnek kullanım seçenekleriyle her eve uygun bir yapıya sahip. İkili, üçlü ve köşe ünitelerinin hepsine takılabilen kol özelliğiyle sağ-sol kol tercihini ortadan kaldıran Moon köşe takımında ürünün her iki tarafı da üçlü ya da ikili olarak sipariş edilebiliyor.



Bellona Moon serisinde yer alan koltuk ve köşe takımlarının ortak özelliği ise duvara sıfır vaziyette yaslı iken açılabilme (zero wall) özelliğine sahip olmaları. Bellona Moon ürünlerinde yer alan üçlü ya da ikili üniteler kolayca açılıp, sandık ya da yatak olabiliyor. Ürünü yerinden oynatmadan kolayca açılabilmesini sağlayan ‘zero wall’ mekanizması tüketicilere evlerinde çok büyük bir kolaylık sağlıyor.