Faber-Castell Multimark Permanent Kalemle Kalıcı Etki



Faber-Castell’in Multimark Permanent kalemleri, asetat kağıtlarının üzerinde başlayan maksimum etkili macerasına tüm yüzeylerde kalıcı ve net yazılar bırakarak devam ediyor. CD’den dia ve plastik malzemelere, camdan metale, ahşaptan taş yüzeylere kadar geniş bir yazım alanına sahip olan Faber-Castell Multimark Permanent kalemler, alkol bazlı kaliteli mürekkebi sayesinde yazıların rengini koruyor ve arkasında bulunan özel asetat silgisiyle kolayca silinebiliyor.

ADEL Kalemcilik’in Türkiye’de tek distribütörü olduğu Faber-Castell, kırmızı, mor, mavi, yeşil, sarı, turuncu, kahve ve siyah olmak üzere 8 canlı rengi bulunan Multimark Permanent kalemlerini tepegözle yapılan asetat sunumlarının ötesine taşıyor! Yaratıcılığı hayal gücüyle buluşturan renklerin canlılığı, Multimark Permanent kalemler ile tüm yüzeylerde maksimum kalıcı etki bırakıyor.

Faber-Castell Multimark Permanent’in renkli ve akıcı tarzı, kalem tutkunlarına 3 farklı uç kalınlığı sunuyor. Süper ince (S=0,4 mm), İnce (F=0,6 mm), Orta (M=1,0 mm) uç kalınlığı seçeneğiyle her yüzeyde maksimum etki bırakan Multimark Permanent kalemler, tekli, 4, 6 ve 8’li paketlerde satışa sunuluyor.