Fantasia Seramik'ten İtalyan Tasarımı Ürünler



Birçok seçkin markanın koleksiyonundan ürünler sunan Fantasia Seramik tarafından temsil edilen Carmenta’nın sauna ve spa sistemleri, tasarımla teknolojinin birleştiği ürünleriyle birbirinden renkli alternatifler sunuyor. İster banyolarda, isterse bir havuzun kenarında arınma terapileri düzenlemeye yardımcı olan, farklı renklerde ve niteliklerdeki malzemelerle donatılan kabinler, spesifik tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.



Banyo mobilyası sektöründe de önemli bir yere sahip olan Carmenta’nın geliştirdiği kabinler, organik ve geri dönüştürülebilir altyapıdaki, su geçirmez ve yüksek ısı dayanımlı.

Carmenta’nın geliştirdiği tuz esaslı malzemelerle donatılan kabinler, spalardaki renkli ve parlak dekorasyon önerileri arasında yer alıyor. Kabinleri aynı zamanda da görsel olarak çeşitlendiren bu tür tuz duvarlarında, tuz üzerinde çözünen RGB ışık çevrimi sayesinde canlı renklerle oluşturulan birçok seçenek ön plana çıkıyor.

Carmenta’nın sunduğu bir diğer tuz odası olan bembeyaz ve aydınlık kabinlerde, beyaz saf tuzla kaplı duvarlar yer alıyor. Beyaz tuz odaları, tavanında yer alan LED kromoterapisi sayesinde, tuzla kaplı duvarın zenginleştirilmiş, düz olmayan yüzeyi aracılığıyla ışık ve gölge oyunlarını arınma seanslarına ekliyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu